25/04/2024 1:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Έτσι με μαχαίρωσαν”! – Πως έγινε ο άγριος καβγάς ξημερώματα Σαββάτου στην Αρτέμιδα (βίντεο)

"Πήρε το μαχαίρι ο δράστης κι εκείνη την ώρα βγαίναμε από το μαγαζί"


Θέμα στα κανάλια και στα ειδησεογραφικά σάιτ έγινε η άγρια επίθεση σε 22χρονο από τρία άτομα τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αρτέμιδα. Το ίδιο το θύμα, που προσπάθησε να πάρει στο κυνήγι τους δράστες με το αυτοκίνητό του, άλλά έπεσε σε φαρμακείο, εξιστορεί πως ξεκίνησε ο καβγάς και πως κατέληξαν στο μαχαίρωμα που δέχθηκε στα πλευρά.

«Είχαμε πάει 3 άτομα για φαγητό και αυτός ο συγκεκριμένος (σ.σ. δράστης), νευρίασε. Υπήρξε μια αψιμαχία, πήγε στο αυτοκίνητο να πάρει το μαχαίρι του και εκείνη τη στιγμή βγαίναμε εμείς έξω και έγινε ό,τι έγινε» δήλωσε στην τηλεόραση του Alpha.

Το θύμα νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο μετά την επίθεση και όπως ισχυρίζεται είναι καλά, ενώ το μαχαίρι τον βρήκε στα πλευρά. Ο 22χρονος όπως αναφέραμε στο anatolika24.gr, προσπάθησε να ακολουθήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δράστης. Μετά όμως από λίγα μέτρα, εξαιτίας ενός άλλου οχήματος, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε φαρμακείο.

«Ο δράστης ήταν με άλλον φίλο του, πήρε το ταξί το οποίο είχε ο φίλος του και πήγαν να φύγουν. Και ξαφνικά τους βλέπουμε να έρχονται, “πατάνε” τον φίλο μου, ο οποίος είναι καλά, ευτυχώς, και φεύγουν. Μπαίνω στο αμάξι μου για να τους πάρω από πίσω. Κάποιος μου ήρθε ανάποδα, έχασα τον έλεγχο και έπεσα στο φαρμακείο», αφηγείται ο νεαρός.

Δείτε το βίντεο του irafina.gr από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha…

Διαβάστε ακόμη:

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι στο Πόρτο Ράφτη! Κινδύνεψε η ζωή τους

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Τον μαχαίρωσαν έξω από κλαμπ! Ο τραυματίας καταδίωξε τους δράστες

Ραφήνα: Θλίψη στην οικογένεια Μισοκοίλη! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Δημήτρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *