26/04/2024 1:49 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νόρα Βαλσάμη! «Παλεύουμε να σώσουμε το σπίτι στη Ραφήνα, αλλά…» – Ο γιος της μιλάει για το δράμα που ζούνε

«Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Είναι φτωχά τα λόγια, πλέον, δηλαδή τα συναισθήματα υπερέχουνε. Μας λείπει ο μπαμπάς. Η μαμά έχει κενό..."


Δύσκολες ώρες για τον Έρικ Ανδρέου και τη μητέρα του γνωστή ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Εκτός όλων των άλλων παλεύουν να σώσουν το σπίτι που τους έχει απομείνει στη Ραφήνα, αλλά ήδη ένα μέρος απ΄ αυτό έχει χαθεί.

Για τον θάνατο του πατέρα του Ερρίκου Ανδρέου μιλά για πρώτη φορά ο γιος της ηθοποιού Νόρας Βαλσάμη και αναφέρεται στις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει η οικογένεια.

Όπως τονίζει ο Ερικ Αντρέου, γιος της Νόρας Βαλσάμη τα πράγματα για την οικογένειά του είναι εξαιρετικά δύσκολα… «Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Τι να λέμε είναι φτωχά τα λόγια, πλέον, δηλαδή τα συναισθήματα υπερέχουνε. Μας λείπει ο μπαμπάς. Η μαμά έχει κενό, έχουμε κενό μεγάλο κενό, το οποίο θα αργήσουμε να το συνειδητοποιήσουμε και αυτό. Αυτό απλά είμαστε σε δύσκολη θέση», είπε μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Ο Έρικ Ανδρέου αναφέρθηκε και στην επιβαρυμένη υγεία της μητέρας του. «Δεν είναι καλά και θέλει πολύ προσοχή, γιατί έχει στεναχωρηθεί και έχει επιβαρυνθεί με πολλά πράγματα».

Ο μονάκριβος γιος της ηθοποιού εργάζεται ως dj εδώ και πολλά χρόνια. Παλεύει σήμερα ολομόναχος να στηρίξει τη μητέρα του και λόγω οικονομικών δυσχερειών έχουν επιλέξει τη Σύρο για να μείνουν. «Παλεύουμε μόνοι μας, έχουμε κάνει και εμείς τα δικά μας τα λάθη» δήλωσε ο Έρικ Ανδρέου.

Από το 2018 έχει γίνει γνωστό ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα λόγω χρεών στις τράπεζες και ότι κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα. Όπως τόνισε ο Έρικ Ανδρέου, ήρθαν αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους: «αναγκαστήκαμε μετά το θάνατο της γιαγιάς μου να μεταφερθούμε σε ένα πολύ μικρό εξοχικό, σπίτι εκεί στη Ραφήνα εκεί που είναι και η πρώτη μας κατοικία τώρα και άλλαξε η ζωή μας, γιατί απομακρυνθήκαμε από φίλους, από συγγενείς, από διάφορα. Έχουμε χάσει ένα μέρος του σπιτιού που ακόμα είναι ανοιχτό, όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Στεναχωριέται και άμα στεναχωρηθεί η μητέρα μου είναι σαν να έχει στεναχωρηθεί και ο Θεός για μένα».

Διαβάστε ακόμη:

Πρόστιμο «μαμούθ» στον ΑΒ Βασιλόπουλο και σε 3 ακόμα αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Τι συμβαίνει με τα νερά της θάλασσας στις παραλίες της Αρτέμιδας! Να ανησυχούμε;

Αστυνομικός έπιασε επ΄ αυτοφώρω τους ληστές σούπερ μάρκετ στον Ωρωπό

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *