27/04/2024 2:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

3B! Ξέσπασε η Όλγα Πολίτη: “Το είδα! Δείτε την Αντιδήμαρχο γυμνή”

"Ξεκίνησαν από κάποια τοπικά sites και στη συνέχεια έγινε talk of the town θέμα"


Κάποιοι έβαλαν στο στόχαστρο την Αντιδήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Όλγα Πολίτη. Επιτήδειοι ανάρτησαν fake γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο λέγοντας “Η Hot Αντιδήμαρχος που κυκλοφορεί γυμνή”. Έχουν κάνει μοντάζ γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι εκείνη. Η ίδια είναι ακόμα σοκαρισμένη από αυτή την ιστορία, έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη και φυσικά θέλει να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από όλο αυτό.

Μιλώντας καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής «Δυο στη Μία» είπε: «Πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: είμαστε μαζί σου. Μου λένε: σ’ αγαπάμε, προχώρα, έχουμε περάσει τα ίδια. Είναι φοβερό» ανέφερε αρχικά η Όλγα Πολίτη.

«Σοκαρίστηκα. Το είδα στο Facebook… είδα ένα δημοσίευμα που έγραφε: δείτε την hot αντιδήμαρχο, Όλγα Πολίτη, γυμνή. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα» εξομολογείται στη συνέχεια η γνωστή πολιτικός.

«Ήταν χορηγούμενο θέλω να σας πω. Αυτό είναι το χειρότερο. Βασικά, πρέπει να είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένο όλο αυτό. Ξεκίνησαν από κάποια τοπικά sites και στη συνέχεια έγινε talk of the town θέμα. Κι έλεγα: κυκλοφορώ γυμνή και δεν το ξέρω;» περιγράφει η Όλγα Πολίτη στον «αέρα» της ΕΡΤ.

«Θεώρησα ότι κάποιος θέλησε να μου δημιουργήσει πρόβλημα με τη δουλειά μου. Δεν έχω όμως εγώ θέμα με αντιπαλότητες. Μετά συνδυάζω τον χρόνο που έγινε. Ήταν από 1/1 που έγινα αντιδήμαρχος» πρόσθεσε στη συνέχεια.
«Το πρώτο πράγμα ήταν να απευθυνθώ σε δικηγόρο. Άργησα να το κάνω, γιατί στην αρχή με είχε καταβάλει. Στη συνέχεια όμως είπα ότι είμαι δυναμική, έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου και θα πρέπει να βγω προς τα έξω, να μιλήσω για αυτό, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που έχουν πάθει ακριβώς το ίδιο» σημειώνει η Όλγα Πολίτη.

«Δεν μπορεί μία γυναίκα, όταν της συμβαίνει κάτι τέτοιο, να κατεβάζει το κεφάλι και να λέει: χτυπάτε με. Όχι, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι» τονίζει.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτοί είναι οι βιαστές της 12χρονης! Ο 49χρονος από τα Σπάτα και οι άλλοι επτά

Έρχονται στη Ραφήνα! Αλκίνοος Ιωαννίδης, Θαν. Παπακωνσταντίνου, Γκ. Μπρέγκοβιτς

Ο.Λ.Ρ! Αυτός αναλαμβάνει στην θέση της Δέσποινας Γκικάκη

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *