26/04/2024 7:51 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μάτι: Αυτοκτονία ή ατύχημα; Έβγαλε παπούτσια και μπουφάν και “βούτηξε” στα βράχια

Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής εντόπισαν το άψυχο κορμί της γυναίκας και ειδοποίησαν τις αρχές


“Έβαλε τα παπούτσια της από την αριστερή πλευρά και το μπουφάν της από τα δεξιά της, τα άφησε εκεί, έκανε δέκα βήματα και μετά έπεσε κάτω”. Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τι έγινε λίγα λεπτά πριν η ηλικιωμένη γυναίκα πέσει στο κενό και να την βρούν νεκρή στα βράχια της Αργυράς Ακτής στο Μάτι.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Μάτι. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής εντόπισαν το άψυχο κορμί της γυναίκας και ειδοποίησαν τις αρχές.

Προς το παρόν οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, φαίνεται να απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα.

Το σημείο όπου έπεσε είναι ακριβώς πίσω από το μαγαζί. Η γυναίκα πέρασε απ’ έξω κατά τις 10. Έβαλε τα παπούτσια της από την αριστερή πλευρά και το μπουφάν της από τα δεξιά της, τα άφησε εκεί, έκανε δέκα βήματα και μετά έπεσε κάτω.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε στο σημείο το πρωί. Στην επιχείρηση ανάσυρσης της γυναίκας συμμετείχαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Το άψυχο σώμα της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η Λεωφόρος Αρτέμιδας έγινε Λεωφόρος… Ρίο Ντε Τζανέιρο (βίντεο)

Πέπλο μυστηρίου για τη νεκρή γυναίκα που βρήκαν στα βράχια στο Μάτι

Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ και στο Λαύριο: Έφυγε από την ζωή ο Μανώλης Κονσολάκης σε ηλικία 56 ετών

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *