29/03/2024 10:10 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Μάριος Φραγκούλης θρηνεί για τον παιδικό του φίλο στη Νέα Μάκρη

"Μεγαλώσαμε μαζί στην Νέα Μάκρη, από έξι χρονών και μετά..."


Δύσκολες ώρες βιώνει ο διάσημος τενόρος Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος πενθεί για τον θάνατο ενός πολύ δικού του ανθρώπου. του Χρήστου από τη Νέα Μάκρη, με τον οποίο τους συνδέει πολλά από τα παιδικά τους χρόνια.

Ο καλός του φίλος, Χρήστος, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια, ο Μάριος Φραγκούλης αποχαιρετά τον φίλο του, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση.

«Δεν γράφω συχνά για ανθρώπους που έχω χάσει από την ζωή αλλά θα κάνω μια εξαίρεση για τον χαμογελαστό και πάντα θετικό Χρηστάκη μας, τον τόσο αγαπημένο παιδικό μας φίλο που ζήσαμε, μεγαλώσαμε μαζί στην Νέα Μάκρη…από έξι χρονών και μετά….

Άλλαξαν οι ζωές μας ταξιδέψαμε σε άλλες χώρες, όμως πάντα αυτό το αυθόρμητο χαμόγελο και η παιδική αθώα αγάπη κρατάει μέχρι τώρα και θα είναι μέσα μας μέχρι να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο. Τι κρίμα να φεύγουν άνθρωποι από την ζωή τόσο νέοι και τόσο καλοί! Καλό ταξίδι Χρήστο μας σε έναν άλλο κόσμο, ίσως και πιο μαγικό από αυτόν που ζούμε τώρα! Πάντα είσαι μέσα στην καρδιά μας», έγραψε ο Μάριος Φραγκούλης.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η Λεωφόρος Αρτέμιδας έγινε Λεωφόρος… Ρίο Ντε Τζανέιρο (βίντεο)

Μάτι: Αυτοκτονία ή ατύχημα; Έβγαλε παπούτσια και μπουφάν και “βούτηξε” στα βράχια

Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ και στο Λαύριο: Έφυγε από την ζωή ο Μανώλης Κονσολάκης σε ηλικία 56 ετών

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *