25/04/2024 2:05 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λεωφορεία – σαράβαλα στην Αρτέμιδα! Μια ζωή βλάβες και προβλήματα

Διαπιστώνονται συχνές βλάβες, προσκρούσεις, παράπονα για παραλείψεις δρομολογίων


Δεν παλεύεται η κατάσταση με τα λεωφορεία στην Αρτέμιδα, και την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν οι επιβάτες. Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι πάνε από το κακό στο χειρότερο. Χθες στην περιοχή σημειώθηκαν δύο βλάβες με εγκατάλειψη του ενός εκ των δύο λεωφορείων με άγνωστο πόσες ώρες ταλαιπωρίας.

Αφόρητη είναι η κατάσταση με τα λεωφορεία που πραγματοποιούν δρομολόγια στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος. Μόνο χθες Σάββατο, είχαμε δύο βλάβες με τους οδηγούς να τα παίρνουν και να φεύγουν!

Σε ανάρτηση του ο Α. Γενικός Γραμματέας Αστυνομικών Β/Α Αττικής αναφέρει: “Με αφορμή τα όσα ζούμε αυτές τις μέρες ελπίζω να μην ζήσουμε δυσάρεστες εξελίξεις αφού οι αστικές συγκοινωνίες στην περιοχή μας είναι επιβαρυμένες.

Από την περιοχή του Σταυρού και σε όσες περιοχές των Μεσογείων φτάνει αστική συγκοινωνία τον τελευταίο καιρό διαπιστώνονται συχνές βλάβες, προσκρούσεις, παράπονα για παραλείψεις δρομολογίων, ακόμη και φωτιά σε αστικό τον τελευταίο καιρό.

Χθες στην περιοχή μας μόνο δύο βλάβες με εγκατάλειψη του ενός εκ των δύο λεωφορείων με άγνωστο πόσες ώρες έμεινε εκεί..”.

Διαβάστε ακόμη:

“Εφυγε” γνωστή ηθοποιός! Το όνειρο που είχε για το θέατρο της Λούτσας

Έναν εφιάλτη έζησε στο Πόρτο Ράφτη 15χρονος όταν του έστησαν καρτέρι για να τον ληστέψουν

Κορωπί! Πρωτοφανές περιστατικό: Νταής πατέρας πλάκωσε στο ξύλο μαθητή Γυμνασίου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *