27/04/2024 6:05 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

H Tριγλία έκοψε βαθμούς από τον Αστέρα Βάρης στη Ραφήνα (0-0)

Απόλυτη ισορροπία στην κορυφή!


Στο γήπεδο της Ραφήνας ο Αστέρας Βάρης υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Τριγλία (0-0), με συνέπεια να μην καταφέρει να προσπεράσει τον Κεραυνό Κερατέας (εξέτισε το ρεπό του), για να προκύψει ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων, η οποία θα οδηγούσε σε αγώνα μπαράζ αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα!

Στο γήπεδο «Π. Σκούφος» έγινε ένα ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πλησιάζουν το γκολ σε περισσότερες περιπτώσεις, πέφτοντας πάνω σε έναν ανίκητο Πάντο.

Στο πρώτο μέρος είχαν μία καλή στιγμή σε διπλή απόκρουση του γκολκίπερ της Τριγλίας, σε τετ α τετ με τον Ντούλια και πλασέ εν συνεχεία του Μπελαβράκη, στη συνέχεια πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε τετ α τετ με τον Καλλιμάνη, ενώ, ακολούθως, από σέντρα του Ερρίκου η κεφαλιά του Καλλιμάνη έφυγε λίγο έξω από την εστία.

Ο Πάντος είχε στο δεύτερο μέρος και μία εκπληκτική επέμβαση σε πλασέ του Ντούλια, ενώ το σουτ του Χριστίνη έφυγε σύρριζα από το δοκάρι σε άουτ.

Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι, που είχαν έντονο το στοιχείο των νέων παιδιών στη σύνθεσή τους, έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουν το γκολ, όταν σε κεφαλιά του Ι. Τσούκα από εκτέλεση κόρνερ του Ζαφειρόπουλου η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Μπουξμπάουμ-Τσέλιος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Πάντος, Παπαδιονυσίου, Δαμκαλής (53′ Χρηστακίδης), Ψαρρής (87′ Χατζόπουλος), Ι. Τσούκας, Τζίτζης, Σένε (78′ Σταυρίδης), Νταή, Κ. Τσούκας, Ζαφειρόπουλος (87′ Σιαφάκας), Πράπας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Νικολακόπουλος, Ντιαγνέ, Μάγγος, Ερρίκος (62′ Νιούμαν), Χριστίνης, Καλλιμάνης, Ντούλιας (83′ Μπεχάρι), Μπελαβράκης.

Πηγή: soccerlive.gr

  • Τα αποτελέσματα της Τετάρτης 8/3

Α ΕΠΣΑΝΑ: 
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0-2
ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2-0
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 0-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0-7
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-5
ΑΡΤΕΜΙΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2-0
ρεπό ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Διαβάστε ακόμη:

Ωρωπός: Ντράπηκε και η ντροπή! Νοσηλευτές έπλεναν 70χρονη γυναίκα με λάστιχο σε πυλωτή

Πέφτουν σοβάδες στο κεφάλι των μαθητών σε σχολείο της Νέας Μάκρης

Αστυνομικοί έκαναν “τσακωτό” τον κλέφτη στην Αρτέμιδα

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *