23/04/2024 10:41 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εφιάλτης για 20χρονη στη Νέα Μάκρη! “Με χτύπησε και με πέταξε στον αέρα – Έπαθα διάσειση”

Ο ασυνείδητος οδηγός του τζιπ, ούτε σταμάτησε αλλά αντιθέτως πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε


Το πανελλήνιο έχει σοκάρει η περιπέτεια που μετατράπηκε σε εφιάλτη, της 20χρονης Αθανασίας Ζυγούρα από τον Άγιο Ανδρέα στη Νέα Μάκρη. Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 22 Φεβρουαρίου, η κοπέλα περπατούσε αμέριμνη στον δρόμο όταν ασυνείδητος οδηγός τζιπ την χτύπησε και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη. Σήμερα το νεαρό κορίτσι δεν θυμάται τίποτα, αφού εκτός όλων των άλλων έπαθε και διάσειση.

Όπως λέει η ίδια σήμερα “Έχω παντού χτυπήματα, έπαθα διάσειση στο κεφάλι και δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνο το βράδυ. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχα βγεί από το σπίτι μου για να πάω να πάρω φαγητό. Ούτε 100 μέτρα απόσταση δεν είναι και μάλιστα προχωρούσα προσεκτικά, ώστε να βλέπω τα αυτοκίνητα και να κάνω στην άκρη. Πεζοδρόμιο δεν έχει ο δρόμος αυτός.

Πέρασε ο οδηγός του τζιπ, δεν χτύπησε μόνο εμένα που με σήκωσε στον αέρα και εκσφενδονίστηκα σε ένα χαντάκι, χτύπησε και έναν κύριο, ο οποίος ευτυχώς δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του και φώναξε σε βοήθεια. Για καλή μας τύχη τον άκουσε ο πατέρας μου από το σπίτι. Καταλαβαίνετε τι σοκ έπαθε όταν είδε την κόρη του σ αυτήν την κατάσταση.

Όσον αφορά τον ασυνείδητο οδηγό που ούτε σταμάτησε αλλά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, μόλις έμαθε ότι η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του, παραδόθηκε μόνος του. Ούτε έχει εμφανιστεί να πει κάτι, μια συγγνώμη έστω… Παρουσιάστηκε μετά από 7-8 ημέρες”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *