19/05/2024 6:04 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κατερίνα Σάπαρη: Πρώτη στον Αραφήνειο η δισέγγονη του μεγάλου ευεργέτη Γιάννη Σάπαρη

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη χθες Κυριακή στη Ραφήνα ο 7ος Αραφήνειος Δρόμος. Πέρα από τα μεγάλα ονόματα πήραν μέρος άνδρες, γυναίκες και παιδιά που έτρεξαν για την χαρά της συμμετοχής. Στις γυναίκες πάντως την πρώτη θέση στα 10χλμ πήρε η Κατερίνα Σάπαρη, η δισέγγονη του μεγάλου ευεργέτη των Τριγλιανών Γιάννη Σάπαρη.

να θυμίσουμε ότι οι επιχειρήσεις του Ιωάννη Σάπαρη έγιναν καταφύγιο για Τριγλιανούς, που ξενιτεύονταν και ήθελαν δουλειά. Ανέδειξε καινούργιους Τριγλιανούς εμπόρους στη Ρουμανία, που διακρίθηκαν, όπως, οι αδελφοί Βαμβακά Κώστας και Σταύρος, ο Δ. Νικολάκογλου, o Αλέξανδρος Μουμτζής κ.α.

Και παρόλο που ζούσε μακριά, πολύ πλούσιος, δεν ξέχασε ποτέ την αγαπημένη γενέτειρά του Τρίγλια.

Σε δήλωση του στο irafina.gr, ο πρόεδρος των Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής ανέφερε πως “είναι μεγάλη τιμή για την Ραφήνα και πως η αγωνιστικότητα της δείχνει το πνεύμα και τον χαρακτήρα των προσφύγων προγόνων μας”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *