26/04/2024 6:00 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Την αναγνωρίσατε; Η θεά Μόνικα Μπελούτσι στα Σπάτα! (φωτό)

Με μαύρο κοστούμι, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και αέρα ντίβας


Μια θεά στα Σπάτα! Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος “συνέλαβε” ο φωτογραφικός φακός τηη ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε ινκόγκνιτο στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι άλλωστε ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Με μαύρο κοστούμι, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και αέρα ντίβας, η Μπελούτσι έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση φτάνοντας στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες.

Το παντελόνι της ήταν σε ίσια γραμμή και από μέσα φόρεσε ένα μαύρο πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το look με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Εξαιρετικά γοητευτική όπως πάντα, Ιταλίδα σταρ πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα, χωρίς να αποκαλυφθεί λόγος της επίσκεψής της, ενώ ταξίδεψε μόνη, χωρίς τον σύντροφό της, το βραβευμένο σκηνοθέτη με την ιδιαίτερη αισθητική Τιμ Μπάρτον.

Η ίδια ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη, ενώ ήταν πολλοί που έσπευσαν να ζητήσουν αυτόγραφο…

Μια λογική υπόθεση είναι πως μπορεί να έχει κληθεί να συμμετάσχει σε μία από τη μεγάλη σειρά εκδηλώσεων που σχεδιάζονται για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Divina.

Η Μόνικα Μπελούτσι έχει εκφράσει τη μεγάλη αγάπη που τρέφει στη Μαρία Κάλλας αλλά και στην Ελλάδα, την οποία επιλέγει συχνά για διακοπές – μάλιστα πέρυσι πέρασε αρκετές ημέρες χαλαρώνοντας στην Πάρο, ένα νησί που προτιμά ιδιαίτερα τα τελευταια χρόνια.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο του 2021, με τεράστια επιτυχία, σε μια παράσταση αφιερωμένη στην ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας.

Η ηθοποιός είχε βρεθεί ξανά στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2021 για μια σειρά παραστάσεων στο Ηρώδειο.

Η παράσταση “Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις” με πρωταγωνίστρια την Ιταλίδα σταρ του σινεμά, Μόνικα Μπελούτσι ενθουσίασε το κοινό. Στην πρώτη παράσταση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, όπως ο δήμαρχος Αθηναίων και ο ομόλογός του από την Κωνσταντινούπολη, Εκρέμ Ιμάμογλου, αλλά και εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz.

thetoc.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *