20/04/2024 7:48 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεπουλάνε σε όλο τον κόσμο τα φυσικά καλλυντικά από το Πήλιο

Μεγάλη προσφορά από το anatolika24.gr


Ο κόσμος έχει γοητευτεί από μια εταιρεία με έδρα το Πήλιο, της οποίας τα φυσικά καλλυντικά εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες.

Η P for Pelion αξιοποιεί την άφθονη ομορφιά της φύσης του Πηλίου και να την μετουσιώσει στα μπουκάλια της, στα πιο αποτελεσματικά φυσικά καλλυντικά.

Τα προϊόντα τους αποτελούνται από επιλεγμένα βότανα, βιολογικό κατσικίσιο γάλα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φυσικά δραστικά συστατικά και ανόθευτες πρώτες ύλες. Όλα, σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια, για να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

Σε ελάχιστο χρόνο, τα προϊόντα αυτά έχουν κατακτήσει τις καρδιές αμέτρητων γυναικών που τα έχουν πραγματικά λατρέψει.

Η ακαταμάχητη συσκευασία τους, τα απολαυστικά αρώματα και η αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητα τους έχουν κάνει τα προϊόντα της P for Pelion απαραίτητο μέρος της ρουτίνας ομορφιάς πολλών γυναικών.

Προϊόντα για ραγάδες, κυττταρίτιδα, για το πρόσωπο, την ευαίσθητη περιοχή, όλα με αγνά υλικά που φροντίζουν κάθε χιλιοστό της επιδερμίδας μας.

Εμείς στο anatolika24.gr σε συνεργασία με το iRafina.gr εξασφαλίσαμε για εσάς έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα του eshop της εταιρείας, στις ήδη εκπτωτικές τιμές τους!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό “irafina” στο τέλος της παραγγελίας σας.

Μη χάνετε δευτερόλεπτο γιατί κάποια προϊόντα βγαίνουν εκτός αποθέματος καθημερινά!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *