28/04/2024 3:51 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Birthdaygifts για τις φίλες σου

Ποια δώρα θεωρούνται παρά πολύ μοδάτα αυτή τη σεζόν


Το να επιλέξεις το δώρο γενεθλίων για τη κολλητή σίγουρα είναι αρκετά περίπλοκο και δύσκολο μιας και θες όπως κάθε κοπέλα να είναι ξεχωριστό, έξυπνο, girlie και απολύτως trendy. Εάν θες λοιπόν να πάρεις μια ιδέα για το ποια δώρα θεωρούνται παρά πολύ μοδάτα αυτή τη σεζόν ώστε να κάνεις τη καλύτερη επιλογή ρίξε μια μάτια στη παρακάτω λίστα.

  • KurtGeiger τσάντες 

Η κάθε fashionista φέτος κάνει τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις φορώντας KurtGeiger τσάντες. Αν λοιπόν η φίλη σου είναι ένα it girl που θέλει να συμβαδίζει με κάθε τάση οι KurtGeiger τσάντες είναι φτιαγμένες για αυτή. Στο brand θα βρεις τις πιο όμορφες και κομψές crossbody bags, mini τσαντάκια, tote bags και πολλές ακόμα ώστε ανάλογα με το στιλ της φίλης να επιλέξεις αυτή που κάνει match με την αισθητική της. Τα design που θα συναντήσεις πραγματικά θα σου πάρουν το μυαλό και αξίζει να δώσεις στη φίλη σου την χαρά και την ευκαιρία να προσθέσει ένα τέτοιο κομμάτι στη ντουλάπα της.

  • Παπούτσια Clarks 

Τα παπούτσια Clarks είναι επίσης μια τάση η οποία θα συναντήσουμε αρκετά φέτος και πρόκειται για ένα τέλειο δωράκι γενεθλίων. Στο brand θα μπορέσεις να βρεις τα πιο μοδάτα design σε παπούτσια όπως μπαλαρίνες για την φίλη που ντύνεται σοφιστικέ, μοκασίνια για τη φίλη που της αρέσει να είναι στιλάτη αλλά και άνετη, sneakers για τη φίλη που της αρέσει να αθλείται και πολλά ακόμα σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Όλες οι κοπέλες έχουν μια αδυναμία στα παπούτσια και τα παπούτσια clarks είναι πραγματικά η πιο elegant και ιδιαίτερη αγορά που μπορείς να κάνεις για την εορτάζουσα.

  • Ρούχα με animalprint 

Το animalprint πρόκειται για την πιο σημαντική τάση αυτής της σεζόν. Πλέον κάθε κοπέλα στις νυχτερινές της εμφανίσεις επιλέγει να φορέσει animalprint ώστε να αναβαθμίσει το look της. Στην αγορά θα βρεις αμέτρητα παλτό, μπλούζες, jeans, τσάντες, ζώνες αλλά και παπούτσια με animalprint όπως λεοπάρ και ζέβρα για την εορτάζουσα φιλενάδα. Μπορείς φυσικά να της δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο outfit το οποίο θα περιέχει και αλλά trendy κομμάτια όπως highrisejeans, T-shirts , shoulder bag κτλ.

  • Κοσμήματα 

Κοσμήματα όπως βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ, ρολόγια είναι μια από τις πιο κομψές και γλυκές επιλογές δώρου που μπορείς να κάνεις για μια φίλη σου. Όλες οι γυναίκες λατρεύουν ένα λεπτεπίλεπτο κόσμημα που μπορούν να φορέσουν σε επίσημες εξόδους ή και σε πιο καθημερινές εμφανίσεις. Στην αγορά επίσης μπορείς να βρεις κοσμήματα σε ένα μεγάλο εύρος τιμών έτσι έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα από αυτά που είναι μέσα στο budget σου για  να μην ξεπεράσεις το προϋπολογισμό σου.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *