29/03/2024 11:56 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δολοφονία Καραϊβάζ! “Γι’ αυτό τον εκτέλεσαν με 14 σφαίρες – Τι θα κατέθετε;”

Πώς η ΕΛ.ΑΣ έχει καταλήξει στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την εκτέλεση του άτυχου δημοσιογράφου


Δύο χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία παραμένει ακόμη ανεξιχνίαστη. Μια υπόθεση που απασχολεί την κοινή γνώμη, και πρώτα απ΄όλα την οικογένειά του, αφού όλοι θέλουν να βρεθούν οι δολοφόνοι και να καταδικαστούν.

«Πιστεύει κανείς ότι τον Γιώργο Καραϊβάζ τον σκότωσαν για να τον εκδικηθούν; Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Γιώργος ήταν να καταθέσει κι έβγαινε παντού κι έλεγε “τώρα που θα πάω να καταθέσω θα δείτε τι θα πάθουν”. Χωρίς να πει σε κάποιον τι θα έλεγε. Κάποιοι πήραν το μήνυμα ότι ο Γιώργος μπορούσε να πει κάποια πράγματα που ήξερε. Γιατί του έριξαν 14 σφαίρες και τον πέτυχαν οι δέκα;

Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα. Να μην υπήρχε ούτε μία πιθανότητα να πάει στην εντατική και να ψελλίσει έστω ένα όνομα», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, καθώς αφορά οργανωμένο έγκλημα. Η έρευνα συνεχίζεται με την αστυνομία να έχει κάποια στοιχεία, χωρίς όμως να έχει «δέσει» ακόμη την υπόθεση.

Σύμφωνα πάντως με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η αστυνομία γνωρίζει πολλά, αλλά θα πρέπει να μπορεί και να τα αποδείξει στα δικαστήρια. «Το θέμα είναι πώς θα δεθεί αυτή η απόφαση», αναφέρθηκε.

Και επίσης ότι: «Είναι οργανωμένο χτύπημα, από άτομα που προφανέστατα έχουν εμπειρία και εξειδίκευση. Μπορεί να είναι αυτό το βιοποριστικό τους επάγγελμα. Προσωπική μου άποψη, δεν θα βρεθούν στοιχεία. Κλειδί είναι η υπόθεση για την οποία θα κατέθετε ο Γιώργος Καραϊβάζ και από εκεί πρέπει να ψάξουν τα θιγόμενα πρόσωπα.

Η έρευνα προχωράει, συνεχίζεται και υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της αστυνομίας. Ξέρουν και τα πρόσωπα, αλλά δεν μπορούν να το δέσουν ακόμα»!

sportdog.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *