19/03/2024 8:42 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αποκάλυψη! Βίντεο Ντοκουμέντο – Η μήνυση του καναλάρχη Κωνστ. Παπανικόλα για υπεξαίρεση

Δείτε τη στιγμή που καταθέτει την μήνυση εναντίον στενού συγγενή και υπαλλήλου του


Στο βίντεο που ακολουθεί από τον Φεβρουάριο του 2023, βλέπετε τον καναλάρχη Κωνσταντίνο Παπανικόλα, ιδιοκτήτη του Contra να καταθέτει την μήνυση εναντίον στενού συγγενή και υπαλλήλου του.

Στο απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του πασίγνωστου επιχειρηματία, πολιτικού και καναλάρχη Κωνσταντίνου Παπανικόλα, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έφυγε από τη ζωή.

Η μηνυτήρια αναφορά του στενού συνεργάτη του στο Α.Τ. Ωρωπού δεν έστρεψε μόνο την προσοχή των Αρχών στην περίεργη αυτή υπόθεση, αλλά οδήγησε και τον εισαγγελέα να «παγώσει» την κηδεία του που ήταν προγραμματισμένη να γίνει προχτες το πρωί.

«Ζητά τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες πέθανε ο Παπανικόλας. Είναι μηνυτήρια αναφορά που αναφέρει και ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας. Είναι μυστήριο ότι λίγες ώρες αφότου τον πήραν από τη δομή μετά απεβίωσε», συμπλήρωσε ο κ. Σούρλας.

Ο δικηγόρος του εκλιπόντος, Στέλιος Σούρλας, εξηγεί στο LIVE NEWS πως ο Παπανικόλας δεν είχε φτιάξει διαθήκη ενώ πολλές φορές είχε έρθει σε ρήξη με συγγενικά πρόσωπα για οικονομικά θέματα.

O Kωνσταντίνος Παπανικόλας εκτός από τις επιχειρήσεις και την ενασχόληση του με τα κοινά, ήταν ιδιοκτήτης του 25% του Κόντρα Channel.

«Παρακαλούσε “δεν θέλω να φύγω από τον χώρο μου”»

Ο Σπύρος Λαμπίρης περιέγραψε στο MEGA όσα έγιναν την Παρασκευή, όταν έφτασε αιφνιδίως το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε γηροκομείο. Όπως είπε ο φίλος του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, ο αδερφός του καναλάρχη είδε δεσμευτεί να μην τον πάρει από τον χώρο στον οποίο είχε επιλέξει να ζει.

«Ήταν πολύ χάλια η κατάστασή του. Ήταν πολύ πικραμένος, έλεγε στους τραυματιοφορείς «δεν θέλω να φύγω από τον χώρο μου», αλλά δεν ακούστηκε ποτέ αυτό», είπε.

nassosblog.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *