25/04/2024 11:12 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

H Κατερίνα Κατσιμπάρδη στον Planet web radio! Το τηλεφώνημα της 17χρονης και το σφίξιμο του χεριού του υπερήλικα

Μίλησε για την υγεία, τη δημιουργία νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική και τις εκλογές

“Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη ενόψει και των εκλογών της 21ης Μαΐου, παραχώρησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, η παιδίατρος με εξειδίκευση στην αιματολογία και την ογκολογία και υποψήφια βουλευτής στην Ανατ. Αττική με τη Νέα Δημοκρατία, Κατερίνα Κατσιμπάρδη.
Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, η κα Κατσιμπάρδη αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημόσια δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη δημιουργία νοσοκομείου στην Ανατ. Αττική αλλά και στις προθέσεις της Νέας Δημοκρατίας για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας την επόμενη τετραετία.
Παράλληλα η διακεκριμένη επιστήμονας αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας που ταλανίζει τους πολίτες πολλών περιοχών της περιφέρειας ενώ μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο η Ανατ. Αττική μπορεί να αναδειχτεί και σε πρωταγωνίστρια στην οικονομική ανάπτυξη.
Η κα Κατσιμπάρδη εξήγησε για ποιους λόγους αισιοδοξεί για ένα ιδιαίτερα θετικό για τη ΝΔ αποτέλεσμα στις 21 Μαΐου.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η αναφορά της υποψήφιας βουλευτού στην προσπάθεια που κατέβαλε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αφού μάλιστα παρέμεινε και στις επάλξεις του λειτουργήματός της.
Η επαφή της με τους συμπολίτες της της Ανατ. Αττικής τη βοήθησαν να αποκομίσει και πολλές όμορφες στιγμές ανάμεσα στις οποίες ήταν και ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από ένα 17χρονο κορίτσι αλλά και η σύντομη αλλά ουσιαστική συνομιλία που είχε με έναν υπερήλικο στη Ραφήνα.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *