26/04/2024 8:44 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Άκης Πετρετζίκης γίνεται “Σπαταναίος” – Ετοιμάζει μεγάλο μπαμ ο διάσημος σεφ

Πρόκειται για οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο θα χτιστούν τρία κτίρια και δύο πλατό


Όλοι αναρωτήθηκαν τι θα κάνει άραγε ο Άκης Πετρετζίκης μετά το “λουκέτο” στα καταστήματά του σε Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα και Γλυφάδα. Η απάντηση δόθηκε σήμερα. Ο διάσημος σεφ και πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας γινεται οσονούπω “Σπαταναίος”. Δεν άλλαξε μόνο επιχείρηση, αλλάζει και έδρα. Έτσι τα Σπάτα πλέον θα είναι η νέα του επαγγελματική στέγη και όχι μόνο. Ετοιμάζει μεγάλο μπαμ!!!

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα καταστήματα Kitchen Lab, ιδιοκτησίας του δημοφιλούς σεφ, έκλεισαν, με τα τελευταία στην Αγία Παρασκευή να βάζουν λουκέτο, μετά από αυτά σε Γλυφάδα και Σύνταγμα. Το Γενικό Εμπορικό Μητρώο έχει αναρτήσει την απόφαση των εταίρων να τεθεί η εταιρεία σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση και καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

Ωστόσο, ο Άκης Πετρετζίκης δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Ο γνωστός σεφ αποφάσισε να ιδρύσει μια καινούργια εταιρία, την Akis Petretzikis Hub, η οποία θα έχει ως κύριο σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, τις υπηρεσίες catering και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, ετοιμάζει ένα μεγάλο κτήμα στα Σπάτα.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, πρόκειται για οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο θα χτιστούν τρία κτίρια για να μη βρέχεται ο κόσμος όταν γίνονται οι δεξιώσεις γάμου, και δύο πλατό. Όλα τα γραφεία του Άκη, που βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή, θα μεταφερθούν στα Σπάτα, όπου εκεί θα γίνονται και τα γυρίσματα και εκεί θα βρίσκεται και η καινούρια εταιρεία, Άκης Πετρετζίκης hub.

Γιατί έκλεισε τα Kitchen Lab

Ο Άκης Πετρετζίκης φέρεται να έβαλε λουκέτο στις προηγούμενες επιχειρήσεις του, όχι γιατί δεν πήγαιναν καλά, αλλά επειδή χρειάζονταν να ασχολείται αρκετά μαζί τους, τη στιγμή που υπήρχαν και άλλες δραστηριότητες που χρειάζονταν χρόνο και έφερναν περισσότερο κέρδος.

Παράλληλα, ήθελε να βρίσκεται πιο πολύ δίπλα στην οικογένειά του, ειδικά από τη στιγμή που απέκτησε πρόσφατα και δεύτερο παιδί.

Η ζωή του Άκη Πετρετζίκη έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με την έλευση των παιδιών του. Ο ίδιος θέλει να περνά όλο και περισσότερο χρόνια με τον γιο και την κόρη του.

Αν και κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας υπάρχουν στιγμές που αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά του, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers του την ευτυχία του.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *