02/05/2024 9:29 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vouliagmenis Mall: Το μεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα

Το κόστος υπολογίζεται ότι θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. ευρώ


Το Vouliagmenis Mall θα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Ευρώπης, με συνολική μεικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια της τάξεως των 90.000 τ.μ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει κοινοποιήσει η διοίκηση της Lamda, έχουν ήδη υπογραφεί προσύμφωνα για το 52% των διαθέσιμων επιφανειών, ενώ στόχος έως το τέλος του έτους είναι το ποσοστό αυτό να έχει διαμορφωθεί σε περίπου 70%.

Παράλληλα, πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι το σχήμα των εταιρειών Rizzani (Ιταλία) και ΑΒΑΞ θα αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου για τα πρώτα στάδια των εργασιών, με την προοπτική να υπογράψουν και τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου.

Το κόστος υπολογίζεται ότι θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. ευρώ, καθώς εκτός από τις εμπορικές επιφάνειες, προβλέπονται επιπλέον 35.000-40.000 τ.μ. γραφειακών χώρων πάνω από το εμπορικό κέντρο.

Το Riviera Galleria θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα, μια και θα εστιάζει σε εμπορικές αλυσίδες πολυτελείας (π.χ. οίκους υψηλής ραπτικής) και θα φιλοξενεί δεκάδες εστιατόρια με επώνυμους σεφ.

Μέχρι σήμερα για το εν λόγω κέντρο, που βρίσκεται στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού, στον Άγιο Κοσμά, τα προσύμφωνα μίσθωσης επιφανειών διαμορφώνονται σε 20%, με στόχο να αυξηθούν στο 50% έως το τέλος του έτους. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Lamda, το έργο της κατασκευής του Riviera Galleria θα ανατεθεί έως το τέλος του καλοκαιριού.

powergame.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *