04/05/2024 7:08 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ωρωπός: Έκλεψε 35.000 ευρώ από γειτόνισσα και τα… επένδυσε σε τζόγο, καταθέσεις και ΙΧ

O 22χρονος έκρυψε τα χρήματα, σε ένα κοντινό δάσος, «θάβοντάς» τα κάτω από οικοδομικά υλικά


Φαίνεται πως είχε… σχέδιο για τα χρήματα που σήκωσε ένας «ποντικός» από μονοκατοικία στον Ωρωπό: μετά τη διάρρηξη, τα έκρυψε στο δάσος αλλά ένα μέρος από το ποσό το πήρε για να αγοράσει αυτοκίνητο, να παίξει στοιχήματα και να κάνει κατάθεση στην τράπεζα!

Το Τμήμα Ασφάλειας Ωρωπού διαλεύκανε μια ασυνήθιστη υπόθεση διάρρηξης, συλαμβάνοντας έναν 22χρονο, υπήκοο Αλβανίας.

Ο νεαρός που συνελήφθη είχε την πληροφόρηση ότι η γειτόνισσά του διατηρούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στην οικία της. Μπήκε στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα, βρήκε τη βαλίτσα όπου ήταν κρυμμένα τα 35.000 ευρώ και τα «σήκωσε».

Μετά από έρευνες η Αστυνομία τον εντόπισε και κατάφερε μάλιστα να βρει και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που εκλάπησαν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 22χρονος έκρυψε τα χρήματα, σε ένα κοντινό δάσος, «θάβοντάς» τα κάτω από οικοδομικά υλικά.

Μετά την κλοπή, αγόρασε ένα αυτοκίνητο έναντι 7.000 ευρώ, έπαιξε κάποια χρήματα στον τζόγο (στοιχήματα κ.ά.), ενώ κατέθεσε και 2.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ωστόσο, στάθηκε άτυχος καθώς οι κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ωρωπού τον εντόπισαν, του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στο σημείο και τον ανάγκασαν να ξεθάψει τα χρήματα τα οποία είχε κρύψει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη βαλίτσα με το υπόλοιπο ποσό που πλησίαζε τα 23.000 ευρώ. Δείτε βίντεο με υλικό από την ανεύρευση των κλοπιμαίων.

dikaiologitika.gr

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *