29/04/2024 6:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τριγλία Ραφήνας! Μάριος Διαγγελάκης: “Η Διοίκησή μου θα είναι ανοιχτή σε όλους αδιακρίτως”

Τι δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος πριν τις εκλογές της Πέμπτης


Δηλώσεις έκανε αποκλειστικά στο irafina.gr, ο Μάριος Διαγγελάκης, σχετικά με τις εκλογές στην Τριγλία Ραφήνας για νέο δσ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Ιουνίου από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι και τις 21:00 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο κ. Διαγγελάκης θα είναι ο ένας από τους δύο, ο άλλος είναι ο Παναγιώτης Δήμας, που μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει πως θα διεκδικήσουν την προεδρία του συλλόγου.

Αναλυτικά ο κ. Διαγγελάκης δήλωσε…

Ως πρώην και επιτυχημένος Πρόεδρος του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, καθώς και Αντιπρόεδρος επί προεδρίας Βαγγέλη Σολδάτου, τότε που η ομάδας μας μεσουρανούσε στην Γ΄ Εθνική και έφθασε μία ανάσα στην Β΄ Εθνική, κατακτώντας μάλιστα και το πρώτο κύπελλο στην ιστορία της, δηλώνω ότι θα κατέβω στις εκλογές της 15 Ιουνίου, για την θέση του Προέδρου της Τριγλίας.

Με αφορμή προηγούμενης τοποθέτησης του άλλου υποψηφίου Προέδρου (Π. Δήμα), θα ήθελα να αναφέρω τα ακόλουθα ως υποψήφιος Πρόεδρος, για να γίνουν κατανοητά απ’ όλο τον κόσμο της ομάδας:

Καταρχάς, στην γενική συνέλευση δεν παρέστησαν μόνο φίλαθλοι της ομάδας που την αγαπούν ιδιαιτέρως, αλλά πρώην αιρετοί, που αφιέρωσαν χρόνο, κατέβαλλαν προσπάθεια, επένδυσαν τεχνογνωσία και μεράκι, ενώ εγώ, χωρίς την τελευταία διετία να έχω θέση στο Δ.Σ. της ομάδας, στήριζα οικονομικά το σύλλογο που εγώ και ο πατέρας μου υπηρετήσαμε τόσα χρόνια με αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

Ακόμη θα ήθελα, επειδή αναφέρθηκε στην αριθμητική δύναμη των Ακαδημιών, που τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικές για την ευρωστία του συλλόγου, να θυμίσω σε όλους ότι επί των ημερών μας οι Ακαδημίες μας εντάχθηκαν μεταξύ των 100 καλύτερων Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, ενώ αριθμούσαν περί τα 160 παιδιά, δείγμα της σημασίας που αποδίδαμε στο να καταστήσουμε την ομάδα ανεξάρτητη σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού.

Χαίρομαι που λέει ότι αυξήθηκε ο αριθμός των παιδιών, ωστόσο δεν νομίζω ότι το 40% είναι πραγματικό, καθώς υπήρξε διαρροή παιδιών προς όμορες Ακαδημίες λίγο πριν την πανδημία, κάτι που δεν χαροποιεί κανέναν, για αυτό και προς το στόχο αυτό, δηλαδή την εκ νέου ανάπτυξη και ενίσχυση τους θα πρέπει όλοι μας, από κοινού, να παλέψουμε.

Επειδή απευθύνθηκε προς τους Ραφηνιώτες, ζητώντας να σταθούν δίπλα του στην προσπάθεια, χαίρομαι, γιατί το ίδιο επιθυμώ και εγώ και οι συνεργάτες μου, δηλαδή την προσέλευση του κόσμου, ξανά, στο πλευρό της ομάδας, που όλοι συμφωνούμε ότι βάζουμε πάνω από προσωπικά συμφέροντα και επιδιώξεις, εξυπηρετώντας μόνο το ποδόσφαιρο, τον αθλητικό πολιτισμό, την ιστορία και ιστορικότητα της ομάδας μας.

Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την ομάδα ξανά, από τη θέση του Προέδρου, επέλεξα να συνεργαστώ με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και έχουν αποδείξει εμπράκτως τη διάθεσή τους να δουλέψουν σκληρά για να προσδώσουν ξανά στην Τριγλία Ραφήνας την αίγλη που της αρμόζει. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την προσπάθεια που καταβάλατε μέχρι σήμερα, θα πρέπει να πω ότι η ομάδας μας είναι ένα μεγάλο και δυσκολοκυβέρνητο καράβι, που χρειάζεται ανθρώπους στιβαρούς, γνώστες του αντικειμένου και έμπειρους στις δυσκολίες, που, από ότι καταλαβαίνω, τη χρονιά που πέρασε ήταν αρκετές. Σαφέστατα η Κ18 μας έκανε υπερήφανους, όμως δεν είχαμε παρουσία Κ14 στη διοργάνωση της ΕΠΣΑΝΑ.

Επειδή λοιπόν όλοι μας επιθυμούμε να βλέπουμε την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί, για αυτό και εγώ επέλεξα για συνεργάτες μου τον Βαγγέλη Σολδάτο, τον Λευτέρη Βρετζάκη, τον Πέτρο Δερουγγέρη, τον Κώστα Καραμάντουλα, τον Κώστα Κοζή, τον Νίκο Παπαθανασίου, τον Κώστα Μισοκοίλη και τον Κώστα Συνοδινό και όποιον άλλον επιθυμεί να είναι δίπλα μας.

Με αυτούς τους ανθρώπους είμαι έτοιμος την επόμενη διετία να τοποθετήσω την Τριγλία Ραφήνας σε νέες αναπτυξιακές βάσεις, που τα επόμενα χρόνια θα την καταστήσουν πάλι δύναμη στην Ανατολική Αττική και όχι μόνο.

Τέλος, θα ήθελα να του πω ότι σε μία ερασιτεχνική ομάδα δεν περισσεύει κανείς! Η Διοίκησή μου θα είναι ανοιχτή σε όλους αδιακρίτως, από τον νεότερο μέχρι τον μεγαλύτερο παλαίμαχο!

Η Τριγλία Ραφήνας χρειάζεται όλους όσοι την αγαπούν, ανεξάρτητα από προσωπικές φιλοδοξίες, για αυτό και τον καλώ εγώ να ταχθεί μαζί με μένα και τους συνεργάτες μου για το καλό της Ομάδα μας!

Με τιμή,
Μάριος Διαγγελάκης
Υποψήφιος για την Προεδρία της Τριγλίας Ραφήνας

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *