04/05/2024 9:35 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διασωληνωμένος στην εντατική 13χρονος! Τον χτύπησε αυτοκίνητο

Πήγε να διασχίσει τον δρόμο όταν το όχημα τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά


Διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα νοσηλεύεται ένας 13χρονος μαθητής γυμνασίου, μετά το χτύπημα που δέχθηκε από αυτοκίνητο στο Ολυμπιακό Χωριό. Ο πιτσιρικάς πήγε να διασχίσει τον δρόμο όταν το όχημα τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Συγκεκριμένα σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένο στην εντατική νοσηλεύεται ένα 13χρονο αγόρι, μαθητής γυμνασίου το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά όταν όχημα που οδηγούσε ένας άνδρας στο Ολυμπιακό Χωριό, το χτύπησε την ώρα που πήγε να διασχίσει τον δρόμο, το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου.

Το όχημα, που οδηγούσε με βάση μαρτυρίες, υπάλληλος ντελίβερι κατέβαινε τη Πύρρου Δήμα, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε αναπτύξει ταχύτητα.

Σύμφωνα με το doxthi.gr αν και βαριά τραυματισμένο και παρόλο που η Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού απέχει λίγα μέτρα από το σημείο του ατυχήματος, το παιδί μεταφέρθηκε με σχετική καθυστέρηση στο νοσοκομείο καθώς αρχικά το ασθενοφόρο θα ερχόταν από το Ζούμπερι και τελικά κλήθηκε να συνδράμει ασθενοφόρο από περιοχή των Δυτικών προαστίων.

Σημειώνεται ότι πιο πριν στο σημείο διεξαγόταν επίδειξη drifting γεγονός που προβληματίζει τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού, οι οποίοι ζητούν την κινητοποίηση των αρχών ώστε να σταματήσουν.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *