22/09/2023 2:13 μμ

Ποια είναι η γυναίκα που θέλει να πάρει τον Δήμο Μαραθώνα

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης


Μια νέα υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των υποψηφίων δημάρχων Μαραθώνα και φέρει άρωμα γυναίκας. Είναι πρόσωπο γνωστό στα δημοτικά δρώμενα αφού στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Στέργιου Τσίρκα.

Πρόκειται για τη Νότα Μούτσιου Παπαδοπούλου, η οποία θέτει υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο στον Δήμο Μαραθώνα με τον συνδυασμό “Νότα Πνοής”. Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια, με ανάρτηση της…

Πρώτα σε αγνοούν…
Μετά σε κοροϊδεύουν…
Μετά σε πολεμούν…
Μετά τους Νικάς!
“ΝΟΤΑ ΠΝΟΗΣ”

η λύση για τον Μαραθώνα για ενα Δήμο πρότυπο Σύγχρονο ,Ψηφιακό ,Προσβάσιμο σε Ολους.
Με νέες ιδέες που θα παρέχουν ίσες ευκαιρίες , για δημιουργία και υγιής ανάπτυξη .

Μια ανάπτυξη που θα κρατά ζωντανά τα όνειρα και τις ελπίδες των παιδιών μας προσφέροντας τους όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες για ενα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.
Διαφάνεια ,Ανάπτυξη, Πρόοδος!

Η “ΝΟΤΑ ΠΝΟΗΣ” είναι μια μεγάλη ομάδα που μεγαλώνει μέρα με την μέρα και στηρίζετε πάνω σε Γερά Θεμέλια!
Στόχος μου δεν είναι να κερδίσω της αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, απλα για να γίνω Δήμαρχος.Η πόλη μας έχει ανάγκη από Δήμαρχο που θα διοικεί με συγκεκριμένο κοστολογημένο πρόγραμμα και κυρίως με μεράκι και όρεξη για Ανάπτυξη, Δημιουργία Πρόοδο σε όλους τους τομείς και Διαφάνεια παντού.

Ελάτε Μαζί μου να Αλλάξουμε τον Δήμο μας, να κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή ΜΑΖΙ τις εκλογές για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ
ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΑΣ!

Ένας ωραίος αγώνας ξεκινά
με χαμόγελο ,με αισιοδοξία, με θέληση για το καλύτερο ,

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
Το μέλλον μας ανήκει βαδίζουμε μπροστά με όραμα και αξίες για το καλό του Τόπου μας !

Νότα Παπαδοπούλου Μούτσιου
Υποψήφια Δήμαρχος Μαραθώνα επικεφαλής του Συνδυασμού
“ΝΟΤΑ ΠΝΟΗΣ ”

Ποια είναι η Νότα Παπαδοπούλου Μούτσιου 

Η κα Νότα Παπαδοπούλου Μούτσιου ήταν υποψήφια  με την «Πορεία Πράξης» του Στέργιου Τσίρκα. Στο βιογραφικός της τότε έγραφε…

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Μαραθώνα Αττικής με ρίζες καταγωγής από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Είμαι Δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ και εργάζομαι στην ΕΡΤ (Δημόσια Ραδιοτηλεόραση). Κατοικώ μόνιμα με την οικογένεια μου στον Μαραθώνα και είμαι παντρεμένη με τον Επιχειρηματία και Σκηνοθέτη (Senior Art Director of ERT) Γιώργο Παπαδόπουλο με τον οποίο έχουμε αποκτήσει δυο κόρες την Ανδρομάχη και την Χριστίνα.

Εκπαίδευση

Σπούδασα στα Χανιά Κρήτης Ηλεκτρονικός – Social Media – Journalist και συνέχισα Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πάτρας Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία και Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές. Γνωρίζω καλά Αγγλικά (Cambridge English B2) και διαθέτω επιμόρφωση Advanced Database, Presentation, Computer Essentials, Online Essentials, ACTA CERTIPORT Microsoft.

Η πορεία μου

Το 2015 υπήρξα Υποψήφια Βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Το 2017 λόγω μη σύγκλησης απόψεων με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κυρίως για Εθνικά Θέματα όπως η «Συνθήκη των Πρεσπών» υπέβαλλα την παραίτηση μου στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

Στην συνέχεια έγινα μέλος του Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, Πρόεδρος Οικονομικής επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και Επιστημονικός Συνεργάτης στον Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Εργάστηκα από τα φοιτητικά μου χρόνια σε Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης με αφετηρία την ιδρυτική ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου των Χανίων (Κρήτη FM).

Συνέχισα ως συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά και έχω ενταχθεί πολλά χρόνια πριν στο Δημοσιογραφικό Δυναμικό της ΕΡΤ όπου έως και σήμερα εργάζομαι, ως πολιτικός συντάκτης, αρχισυντάκτης εκπομπών, παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων στο ραδιόφωνο και τηλεόραση και ως συντονίστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών.

Παράλληλα με την Δημοσιογραφία

Στην Πολυετή Επαγγελματική μου διαδρομή ως Δημοσιογράφος υπήρξα και δραστήριο μέλος οργανώσεων και αυτοδιοικητικών φορέων όπου έχω αναπτύξει έντονη πολιτική δράση συμβάλλοντας ενεργά στην λήψη διοικητικών αποφάσεων καθώς και στην εφαρμογή αυτών με επιτυχή προσήλωση στο αποτέλεσμα.

Έχω συμμετάσχει ως ομιλήτρια και παρουσιάστρια σε δεκάδες συνέδρια και ημερίδες στην Βουλή των Ελλήνων, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ζάππειο Μέγαρο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, ενώ υπάρχει πλούσιο έργο πολιτισμού, εθελοντισμού, δράσεων αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς.

Γιατί Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Στην προσωπική μου πορεία με ιδιαίτερο πολιτικό και εθνικό λόγο υπήρξαν αμέτρητες αλλά κυρίως επιτυχής εκλογικές διαδικασίες. Μια πορεία συνέπειας καθαρότητας και σεβασμού σε αξίες και ιδανικά.

Αποδέχτηκα την πρόταση του Στέργιου Τσίρκα να κατέβω Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Πορεία Πράξης» όπου είναι επικεφαλής, γιατί πιστεύω στην καθαρότητα του λόγου του και ότι οι θέσεις του συνδυασμού αποτελούν δέσμευση απέναντι στους κατοίκους του Μαραθώνα. Γιατί είναι εκείνος που κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με νέους ανθρώπους και γιατί έχει τη γνώση και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα.

Όραμα μου

Να αλλάξουμε τα Δημοτικά πράγματα να βάλουμε τέλος στην εποχή της μετριότητας. Να μετατρέψουμε τον Μαραθώνα σε έναν δήμο πρότυπο με διασφάλιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στις γειτονιές που αγαπήσαμε και αγαπάμε.

Να ξαναφέρουμε την ασφάλεια στους πολίτες με πλήρης αναδιοργάνωση των συστημάτων πολιτικής προστασίας και με προσωπική δέσμευση συνολική ανοικοδόμηση και αποκατάσταση των πυρόπληκτων στο πολύπαθο Μάτι. Η ύπαρξη ενός Οργανωμένου και υλοποιήσιμου σχεδίου προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, με νέο πολεοδομικό σχεδιασμό, ανάρτηση δασικών χαρτών, αξιοποίηση της «τράπεζας γης».

Ενίσχυση των φιλοζωικών οργανώσεων. Ενίσχυση των κοινωνικών δομών και του δικτύου κοινωνικής προστασίας του Δήμου. Αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας για όλους τους κατοίκους. Στήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων και καινοτόμων δράσεων.

Θέσεις εργασίας και απορρόφηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Έμφαση στην παιδεία στους νέους στον αθλητισμό. Συνεργασία με εκπαιδευτικούς φορείς και ενίσχυση της έρευνας εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, στήριξη αθλητικών σωματείων και των φοιτητών μέσω υποτροφιών.

Αξιοποίηση του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού με έμφαση στην κοινωνία της γνώσης. Ενεργοποίηση της παραγωγικής βάσης των αγροτών και ιδίως των νέων με στήριξη των συνεταιρισμών και ενθάρρυνση των νέων συνεταιριστικών κινήσεων. Κατάργηση λειτουργίας των ΧΥΤΥ στο Γραμματικό και ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς του Δήμου Μαραθώνα.

Αυτά είναι λίγα πράγματα από μια πορεία θέσεων για ένα Δήμο που θα θέλεις να ζεις. Πράξεις αναπτυξιακής ανασυγκρότησης που θα φέρουν ξανά το χαμόγελο στον τόπο μας κι ελπίδα και προοπτική για τα παιδιά μας.

Γιατί Ζητώ την Ψήφο σας

Αγαπώ και αγωνιώ για το μέλλον του τόπο μου και θέλω να προσφέρω τη γνώση και την εμπειρία που έχω αποκτήσει μέσα από την προσωπική μου διαδρομή έτσι ώστε να συμβάλω προσωπικά στην συλλογική αυτή προσπάθεια του Στέργιου Τσίρκα υλοποίησης του ποιο οργανωμένου, συγκροτημένου, αναπτυξιακού και πραγματοποιήσιμο σχέδιο Διοίκησης του Δήμου Μαραθώνα.

Ελπίζω πως θα με τιμήσετε με την ψήφο σας και Δεσμεύομαι Προσωπικά πως αυτός ο Τόπος θα Αλλάξει και θα πάει Μπροστά.

Εμείς Μπορούμε! Μαζί, Μπορούμε! Ο Μαραθώνας το αξίζει!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *