22/09/2023 12:52 μμ

Μάτι: Οι “Ποδηλατάδες” έτρεξαν στη μνήμη της οικογένειας Φύτρου

Για τα θύματα που έφυγαν τόσο άδικα στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου


Στον 4ο Ποδηλατικό Γύρο Μαραθώνα – «Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φύτρος», πήραν μέρος οι “Ποδηλατάδες”. Σε έναν αγώνα που δεν είχε νικητές και ηττημένους, ούτες μετάλλια και έπαθλα. Ήταν ένας αγώνας σε μνήμη όσων έφυγαν τόσο άδικα στο Μάτι, στην φονική πυρκαγά της 23ης Ιουλίου.

Αφιερωμένος στη μνήμη της οικογένειας Φύτρου, κατοίκων του Ματιού και δεινών ποδηλατών, που είχαν διακριθεί παλαιότερα στην αντίστοιχη διοργάνωση και των υπόλοιπων θυμάτων που χάθηκαν άδικα στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Άνθρωποι σαν εμάς, απλοί χαρούμενοι αλλά και λάτρες του ποδηλάτου, 5 χρόνια μετά τους θυμόμαστε με ένα αγώνα μνήμης και όχι νίκης καθώς από ότι είδαμε τείνουμε να ξεχνάμε πολύ…

Σας ευχαριστούμε επίσης για όλη την στήριξη που μας δίνατε όλη την σεζόν !!!

Ποιοι είναι οι “Ποδηλατάδες”

Οι “ποδηλατάδες”, είναι μια τρελή παρέα που έχει πάθος με τα ποδήλατα και τα ταξίδια. ‘Οπως λένε: “Αυτό που κάνουμε είναι να καταγράφουμε τα ποδηλατικά μας ταξίδια προσφέροντας χαλάρωση αλλά και γέλιο με τις διάφορες αστείες στιγμές που έχουμε, καθώς επίσης αναπαράγουμε και τις διάφορες ιστορίες που έχουν οι περιοχές όπου ταξιδεύουμε σε μικρά σκετσάκια.

Η εκπομπή μας είναι στο Youtube στο κανάλι που ονομάζεται Ο ΝΟΥΜΠΑΣ και τα μέλη των Ποδηλατάδων είναι ο Γιώργος Κατσιμίχας, ο Γεράσιμος Δελλαπόρτας και ο Βαγγέλης Αντώνωφ με μοντάζ – διεύθυνση φωτογραφίας Γιώργου Κατσιμίχα και παραγωγή Noumpas Productions.

Έχουμε εξερευνήσει πολλές περιοχές όπως το λιμάνι του Πειραιά, το Αλσος Χαϊδαρίου μέχρι και τον Σκαραμαγκά, την Καστέλλα, τα κρυμμενα τοπία της Αγίας Βαρβάρας, έχουμε ανέβει την Γεφυρα της Cosco, τον Προφήτη Ηλία, το Ποικίλο όρος μέχρι την Πετρούπολη και έχουμε ακόμα ταξιδέψει ακόμα και στο όμορφο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια πόλη του Τολού.

Τα τελευταία βίντεο μας που τραβήξαμε στην όμορφη Σαλαμίνα, ξεκινώντας το ταξίδι μας από το Αιγάλεω, φτάνοντας στον πειραιά μετά στο Πέραμα και μετά Σαλαμίνα όπου φτάνουμε μέχρι την μαρίνα σαλαμίνος όπου έπειτα στο δεύτερο επεισόδιο φευγουμε για την παραλια της Φανερωμένης και βέβαια μιλάμε για μια απο τις πιο συναρπαστικές διαδρομές που έχουμε κάνει…

Βέβαια ολα αυτα τα ταξίδια ξεκινούν από μια κοινή περιοχή, το Αιγάλεω, όπου είναι και η έδρα μας. Μέσα από τα επεισόδια μας σκοπός μας είναι να δείξουμε τις κρυμμένες ομορφιές που έχουν όλες οι περιοχές αλλά παράλληλα προσφέροντας και διάφορες πληροφορίες της κάθε περιοχής”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *