03/05/2024 2:42 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια Σκιαδαρέση! Ο γιος… (φωτό)

"Άντε επιτέλους ήρθε η ώρα να βγεί στη φαμίλια κι ένας επιστήμονας"


Σε πελάγη ευτυχίας πετούν η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο λόγος; Ο γιος τους, ο Γιάγκος Σκιαδαρέσης πέρασε στη σχολή που ήθελε (καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά) κι έκανε περήφανους τους γονείς του. Οι οποίοι με τη σειρά τους θέλησαν να το κοινοποιήσουν παντού!!!

Μπέσυ και Γεράσιμος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι των ηθοποιών μένει στα Σπάτα και είναι γονείς τριών παιδιών και πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσαν κάποια πολύ ευχάριστα νέα για τον Βενιαμίν της οικογένειας.

Ο λόγος για τον 18χρονο Γιάγκο Σκιαδαρέση ο οποίος και πέρασε στη σχολή που ήθελε. Με το που βγήκαν οι βάσεις, οι περήφανοι γονείς έκαναν και τις σχετικές αναρτήσεις.

Η ανάρτηση του ηθοποιού
«Φτάνουν οι καλλιτέχνες σ αυτήν την οικογένεια! Ήρθε η ώρα να βγει κι ένας επιστήμονας! Να μοιραστώ λοιπόν τη χαρά μου γι΄ αυτό το αγόρι που μεγάλωσε και τα κατάφερε με το παραπάνω!!!».

Η ανάρτηση της ηθοποιού
«Σ’ ευχαριστώ αγόρι μου! Μοιράζομαι την χαρά μου μαζί σας! Ας βγει κι ένας επιστήμονας απ’ αυτή την οικογένεια!».

Ο …επιστημονικός λόγος που ονομάστηκε Γιάγκος ο νεαρός αποτέλεσε και μία υπέροχη σύμπτωση

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Μπέσσυ Μάλφα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε για τη σχέση της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

«Ο γιος μας ονομάζεται Γιάννης και Άγγελος. Το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο του Μίκα Βάλταρι “Ο Μαύρος Άγγελος”. Είναι η ιστορία του Παλαιολόγου, είναι λίγο επιστημονικό. Έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη – Άγγελο. Είχαμε πει ότι αν κάνουμε γιο, πριν τα φτιάξουμε, θα τον βγάλουμε Ιωάννη – Άγγελο. Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας».

Πηγή: Queen.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *