29/04/2024 9:57 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τους έπιασαν με πολλά κιλά κοκαϊνη στα Γλυκά Νερά

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση των δύο νεαρών και μετά από έρευνες τους εντόπισαν


Κοκαΐνη βάρους πάνω από 7 κιλά βρέθηκε στην κατοχή δύο αλλοδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά κυρίως στα Βόρεια Προάστεια της Αττικής και συνελήφθησαν χτες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες χθες (4-7-2023) στα Γλυκά Νερά και στην Αγία Παρασκευή.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση των δύο νεαρών αλλοδαπών και μετά από έρευνες τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν, ενώ κινούνταν στο δρόμο.

Κατά τον εντοπισμό τους ο 28χρονος κατελήφθη να κατέχει και για λογαριασμό του 22χρονου, συσκευασία περιέχουσα 73,6 γραμμ. κοκαΐνης, ενώ ο 22χρονος δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών για έλεγχο και αντιστάθηκε κατά την ακινητοποίηση του.

Συνολικά από τις έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 7 κιλά και 12 γραμμ. κοκαΐνης
  • 8.560 ευρώ
  • ηλεκτρονική ζυγαριά
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • μοτοσυκλέτα και
  • 4 κινητά τηλέφωνα

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *