29/04/2024 4:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαίρη Χρονοπούλου: Πως χτύπησε η ηθοποιός στο σπίτι της στην Παιανία;

"Το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο. Αν δείτε την ακτινογραφία, είναι σαν να έχει πέσει από βράχο"


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για τον θάνατο της ηθοποιού.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης τόνισε στο παρελθόν στο MEGA πως η δικογραφία για τον θάνατο της ηθοποιού διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Όπως αποκάλυψε ο κος Χατζημιχάλης, εμφανίστηκε αυτόκλητα μάρτυρας, ο οποίος γνωρίζει σημαντικά στοιχεία και θα καταθέσει, προκειμένου να βοηθήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες. Όπως αναφέρει ο κος Χατζημιδάλης, εικάζεται πως κάποιος έσπρωξε ή χτύπησε στο κεφάλι την ηθοποιό.

«Δεν υπάρχει εξήγηση για το πως χτύπησε η Μαίρη Χρονοπούλου»

Ανάμεσα στα άτομα που κατέθεσαν ήταν και ο Χάρης Παπαδόπουλος, σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, ο οποίος ανέφερε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» πως δεν υπάρχει εξήγηση για το πως χτύπησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Δεν υπάρχει εξήγηση για το πως χτύπησε. Το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο. Αν δείτε την ακτινογραφία, είναι σαν να έχει πέσει από βράχο. Δεν είναι ένα απλό χτύπημα, το τραύμα ήταν μεγάλο», είπε.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση μάρτυρα, ο οποίος θα προχωρήσει σε φοβερές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση.

megatv.com

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *