24/04/2024 12:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες για την αίτηση


Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, που εδρεύει στη Ραφήνα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων…

ΔΕ Οδηγοί – 2 άτομα
ΔΕ Υδραυλικοί – 1 άτομο
ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων – 2 άτομα
ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων – 10 άτομα

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, εντυπο ασεπ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (protokolo@0164.syzefxis.gov.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, Αραφηνίδων Αλών 12, Τ.Κ. 19009, Ραφήνα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπ’ όψιν κας Σοφίας Παπαγεωργίου (τηλ. Επικοινωνίας: 22943 – 21056) και κας Βασιλικής Φωτιάδη (τηλ. επικοινωνίας: 22943-21029), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, δηλαδή από την Κυριακή 9-7-2023 έως και την Τρίτη 18-7-2023.

Δείτε παρακάτω τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *