16/05/2024 8:10 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα Μάκρη: Ηλικιωμένος παραβίασε το “Stop” και εμβόλισε αυτοκίνητο

"Είδα τον γιο μου να βγαίνει μέσα από ένα συνοθύλευμα από μπάζα και τσαλακωμένες λαμαρίνες"


Ηλικιωμένος παραβίασε το “Stop”, στη διασταύρωση των οδών Σιτέ και Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Μάκρη και έπεσε πάνω σε άλλο ατοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε μάντρα μιας παλιάς ταβέρνας γυρνώντας το αυτοκίνητο προς την κατεύθυνση της Ελ. Βενιζέλου.

“Είδα τον γιο μου να βγαίνει μέσα από ένα συνοθύλευμα από μπάζα και τσαλακωμένες λαμαρίνες”, είπε η κυρία που κατατρόμαξε βλέποντας το παιδί της να κινδυνεύει από την σύγκρουση των οχημάτων. Η ίδια πάντως εκτός του ότι περιέγραψε το περιστατικό, θέλησε δημόσια να κάνει έκκληση προς τον Δήμαρχο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Θα ήθελα να απευθυνθώ μέσα από εδώ στον δήμαρχό μας. Εχθές στην οδό Σιτέ γωνία με Ελευθερίου Βενιζέλου στη παραλία της Νέας Μάκρης έγινε ένα μεγάλο τρακάρισμα.

Yπερήλικας οδηγώντας SUV πέρασε το Stop της Σιτέ και έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος μου που διέσχιζε εκείνη τη στιγμή την Ελευθερίου Βενιζέλου. Εκείνος έχασε τον έλεγχο και κατάφερε να το ρίξει πάνω σε μια μάντρα μιας γωνιακής παλιάς ταβέρνας που βρίσκεται σε αυτό το σημείο, γυρνώντας το αυτοκίνητο ανάποδα προς την αντίθετη κατεύθυνση της Ελευθερίου Βενιζέλου, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες. Το αυτοκίνητο του γιου μου μάλλον καταστράφηκε. Είδα τον γιο μου να βγαίνει μέσα από ένα συνοθύλευμα από μπάζα και τσαλακωμένες λαμαρίνες. Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω από τον δήμαρχο να βάλει φανάρια στο σημείο αυτό το οποίο όλοι οι κάτοικοι γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο Stop παραβιάζεται συνέχεια.

Κάτι ακόμα, θα απευθυνθώ στην ενσυναίσθηση των υπερηλίκων οδηγών. Παρατήστε τα αυτοκίνητα είσαστε μεγάλος κίνδυνος για τους υπόλοιπους οδηγούς, πεζούς κτλ.:.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *