08/05/2024 12:52 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σάκης Αρναούτογλου: Mε αυτό τον καιρό θα κάνουμε 15αύγουστο

Ο γνωστός μετεωρολόγος παρέθεσε τις θερμοκρασίες και τους ανέμους που θα επικρατήσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου


Ο Σάκης Αρναούτογλου μπορεί να απέχει από τον τηλεοπτικό φακό τις ημέρες αυτές ωστόσο φροντίζει να ενημερώνει τους ακολούθους του για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.

Μετά τη χθεσινή του ανάρτηση για πιθανούς κεραυνούς και έντονες βροχοπτώσεις σε μέρη της Ελλάδας, ο μετεωρολόγος παρέθεσε τις θερμοκρασίες και τους ανέμους που θα επικρατήσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το γράφημα, από την Παρασκευή 11 μέχρι την Τρίτη 15 Αυγούστου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι από 4 μέχρι 6 μποφόρ. Στη Βοιωτία, το Αιγαίο και την Αττική οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι 7 μποφόρ.

Ειδικότερα την Τρίτη 15 Αυγούστου οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 3 μέχρι 5 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο, τη Θράκη, την Εύβοια, τη Βοιωτία και την Αττική, οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Από την Τετάρτη 16 Αυγούστου η θερμοκρασία φτάνει τους 35 ενώ από την Παρασκευή 18/8 θα φτάσει και τους 36 βαθμούς με τους ανέμους να συνεχίσουν να είναι ισχυροί.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *