29/04/2024 4:44 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ο νεκρός στο τροχαίο δυστύχημα

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ για το τροχαίο - Συλλυπητήρια από το Πολεμικό Ναυτικό


Τραγικά είναι τα νέα για το δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στη Διασταύρωση Ραφήνας, όπου έχασε τη ζωή του ένας υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ ένας οπλίτης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Η οδηγός ενός αυτοκινήτου ηλικίας 88 χρονών για άγνωστη αιτία εμβόλισε δύο αυτοκίνητα. Το ένα όχημα ήταν τζιπ του πολεμικού ναυτικού. Επιβαίνοντες ήταν ένας οπλίτης θητείας και ένας υποπλοίαρχος της ναυτονομίας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το ένα από τα αυτοκίνητα αναποδογύρισε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Οι αρμόδιοι εξετάζουν αν υπήρξε παραβίαση του κόκκινου από την οδηγό.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, όχημα του Πολεμικού Ναυτικού που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος σε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του Πολεμικού Ναυτικού. Ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ΠΝ τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο Ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *