02/10/2023 12:46 πμ

Θ. Ζούτσος: “Αυτή είναι η αλήθεια για την συναυλία στην Ανθούσα”

Γιατί μιλάει για "παραπληροφόρηση και fake news"


Όσον αφορά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την δωρεάν συναυλία που θα γίνει στην Ανθούσα τον Σεπτέμβριο με την Αναστασία και την Άσπα (φωτό), ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλάει για “παραπληροφόρηση και Fake news” από την μεριά της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζούτσος αναφέρει:

“Άλλη μια φορά παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας με fake news και εντυπωσιασμούς.

Η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δασκαλάκη σε ανάρτηση της ανέφερε ότι ο Δήμος Παλλήνης ξοδεύει τριπλάσιο ποσό στην Συναυλία για Νέους με την Άσπα και την Αναστασία, σε σχέση με το αντίστοιχο γεγονός στο Δήμο Περιστερίου.

Η κα Δασκαλάκη παρότι είχε στη διάθεση της την αναλυτική εισήγηση στην οποία περιγράφονταν διεξοδικά όλα τα επιμέρους κόστη σχετικά με το ΣΥΝΟΛΟ της διοργάνωσης (αμοιβή τραγουδιστριών, μουσικοί, αμοιβές άλλων καλλιτεχνών που συμμετέχουν, ηχητική κάλυψη, φωτισμός, video wall, τεχνικοί, προβολή σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, τέλη πνευματικών δικαιωμάτων έντυπο υλικό, ασφαλιστικές εισφορές και καλύψεις κλπ) επέλεξε να συγκρίνει το συνολικό κόστος της δικής μας διοργάνωσης ΜΟΝΟ με το ποσό της αμοιβής των δύο τραγουδιστριών από το Δήμο Περιστεριού.

Την πληροφορούμε ότι εφόσον συνέχιζε την αναζήτηση της με ειλικρινείς προθέσεις θα ανακάλυπτε ότι το κόστος της εκδήλωσης στο Δήμο Περιστερίου αποτυπώνεται σε τουλάχιστον έξι διαφορετικές αποφάσεις, που συνολικά υπερβαίνουν το κόστος διοργάνωσης του Δήμου Παλλήνης.

Για να μην αναφερθούμε και στο γεγονός ότι η εν λόγω διοργάνωση στο Περιστέρι φιλοξενήθηκε στο κλειστό Εκθεσιακό Κέντρο, χώρο με πολύ χαμηλότερες τεχνικές απαιτήσεις σε σχέση με τη μεγάλη ανοιχτή υπαίθρια Συναυλία, που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης στις 16 Σεπτεμβρίου.

Δυστυχώς, αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα του τρόπου με τον οποίο επιδιώκει να αλλάξει την Πόλη μας η Παράταξη, της οποίας είναι μέλος η κα Δασκαλάκη.

Με παραπληροφόρηση, που τελικά αποδεικνύεται βασική επιλογή τους.
Δεν θα ακολουθήσουμε.

Δική μας βασική επιλογή είναι και θα παραμείνει η αλήθεια. — στην τοποθεσία Δήμος Παλλήνης”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *