15/05/2024 6:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Περίμεναν 4 ώρες να έρθει το ασθενοφόρο στο Πόρτο Ράφτη για σοβαρό περιστατικό

Kαι ενώ η κλήση για τον ασθενή έγινε στις 19.15 και προήλθε από αστυνομική αρχή έφτασε στις 23.00!


Κάτοικος στο Πορτο Ράφτη έχει να κάνει μια σοβαρή καταγγελία για τα ασθενοφόρα και τα προβλήματα που υπάρχουν. Η κα Ελένη Οικονόμου όπως αναφέρει, περίμεναν σχεδόν 4 ώρες το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφέρει ασθενή, ο οποίος ήταν σε κωματώδη κατάσταση, σε νοσοκομείο, παρότι η κλήση έγινε από την αστυνομική αρχή.

Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Πόρτο Ράφτη. Ένας άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του, σε πολύ άσχημη κατάσταση, και έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο γιατί κινδύνευε σοβαρά η υγεία του.

Όπως αναφέρει η κα Οικονόμου… “εχθές το βράδυ βρέθηκε κατόπιν αναζήτησής των γειτόνων του, άνθρωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας στην κατοικία του σε κωματώδη κατάσταση.

Κλήθηκε η αστυνομία, η οποία και έσπευσε να συνδράμει ώστε να μπουν στο σπίτι. Η εικόνα τραγική πεσμένος στο έδαφος και χτυπημένος στο κεφάλι μέσα στο μπάνιο, μάλλον επί δυο μέρες”.

Και συνεχίζει: “Καλέσανε οι αρχές ασθενοφόρο στις 19.15. και παρέμειναν στο χώρο μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ 2 αστυνομικοί. Το ασθενοφόρο έπρεπε να έρθει από Αθήνα, και ενώ η κλήση προήλθε από αστυνομική αρχή έφτασε στις 23.00!!!! τον μετέφεραν ως ασυνόδευτο στο Γεννηματά, λόγω του ότι δεν έχει συγγενικά πρόσωπα (είναι Γερμανός κι εργάζεται στην Ελλάδα).

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε εάν είναι ζωντανός η κατέληξε καθοδόν. Σε επικοινωνία με το νοσοκομείο δεν δίνουν πληροφορίες επειδή δεν είμαστε συγγενείς”.

Για να καταλήξει στο εξής… Συμπέρασμα: Μην αρρωστήσετε, μην πάθετε ατύχημα, μην τρακάρετε, μην πάθετε οτιδήποτε στο Πόρτο Ράφτη. Δεν υπάρχουν ασθενοφόρα να καλύψουν την ευρύτερη περιοχή. Λυπάμαι για την κατάσταση που βιώνουμε σε αυτόν τον τόπο”.

  • Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο άνδρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *