04/05/2024 3:37 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνέλαβαν 87χρονο στον Άγιο Στέφανο για εμπρησμό! Τον τσακωσαν την ώρα που έκαιγε ξερά χόρτα

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό


Εμπρηστής ετών 87! Για εμπρησμό συνελήφθη ένας ηλικιωμένος στη 01.30 τη νύχτα στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε αντιληπτός από έναν 39χρονο κάτοικο της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά με εύφλεκτο υγρό σε ξερά χόρτα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Αμέσως ο 39χρονος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και λίγα λεπτά αργότερα ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Διονύσου, το οποίο διενεργεί προανάκριση και σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση.

Ο Κικίλιας για τη σύλληψη του ηλικιωμένου

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε στο OPEN το πρωί της Κυριακής (6/8) και ανέφερε πως ευτυχώς η φωτιά περιορίστηκε έγκαιρα.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά το ανθρώπινο χέρι παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στις 1.670 πυρκαγιές που είχαμε μέσα στον Ιούλιο», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

«Ζούμε σε μία εποχή κλιματικής κρίσης, με έντονη βροχή, καταιγίδα, χαλαζόπτωση και έντονες καιρικές συνθήκες. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Όσον αφορά την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο, είναι οριοθετημένη και δεν υπάρχει ενεργή εστία. Στη Τζια, το μέτωπο έχει επίσης οριοθετηθεί», πρόσθεσε.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *