28/04/2024 9:33 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βάρκιζα: «Τώρα θα γίνεις κανονικός άγγελος»! Θλίψη για τον 40χρονο

Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του: "Ήσουν ο άγγελός μου στη ζωή"


Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 40χρονου Γιώργου έχει προκαλέσει μια ατέλειωτη θλίψη στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο Γιώργος, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ, σε ένα τραγικό δυστύχημα όταν το αναπηρικό του αμαξίδιο παρασύρθηκε από ένα ΙΧ αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στη Βάρκιζα.

Στο περιστατικό αυτό έχασαν τη ζωή τους επίσης τα δύο σκυλιά του (τελικά σώθηκε το ένα), πιστοί του σύντροφοι που τον συνόδευαν σε κάθε του βόλτα. Όσοι τον γνώριζαν από κοντά, φίλοι και γείτονές του στα Νότια Προάστια, μοιράζονται τις αναμνήσεις ενός αισιόδοξου και χαμογελαστού ανθρώπου που είχε βαθιά αγάπη για τα ζώα. Προσέφερε φροντίδα σε πολλούς αδέσποτους σκύλους και γάτες της περιοχής.

Η μια από τις γειτόνισσες του 40χρονου δηλώνει: “Ήταν ένας εξαιρετικά ευγενικός άνθρωπος. Ασχολιόταν με τη φροντίδα πολλών ζώων στη γειτονιά μας. Είναι πραγματικά άδικο αυτό που συνέβη, πραγματικά λυπηρό“.

Ακόμα μια κάτοικος της Γλυφάδας, η οποία συνήθιζε να βλέπει τον Γιώργο να περπατά με τα δύο λευκά σκυλιά του, αναφέρει: “Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην καθημερινή του ζωή, ήταν πάντα αισιόδοξος και με χαμόγελο στα χείλη.”

Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του

Παράλληλα, το μήνυμα που ανάρτησε η σύντροφός του στο Facebook καίει καρδιές. Αποχαιρετά τον αγαπημένο της λέγοντας:

“Αγάπη μου, ήσουν ο αγγελος μου σε αυτήν τη ζωή και τώρα, λόγω ενός ανεύθυνου οδηγού, θα γίνεις αγγελος πραγματικός. Ο κόσμος χάνει ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω συναντήσει και ένα από τα πιο αγνά βλέμματα μέσα από τα πιο γλυκά μάτια που μπορεί να έχει άνθρωπος. Ο κόσμος χάνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά πλάσματα, εσωτερικά και εξωτερικά. Σε ευχαριστώ για όλα. Σε αγαπώ βαθιά και, όπως σου έχω πει πολλές φορές, για πάντα. Θα ζεις αιώνια στην καρδιά μου.”.

Σώθηκε τελικά το ένα από τα δύο σκυλιά

Και ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι μαζί με τον 40χρονο έχασαν τη ζωή τους και τα δύο σκυλάκια του, νεότερη ενημέρωση αναφέρει πως το ένα από τα δύο σκυλιά υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *