28/04/2024 7:57 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βούλα: Σμπαράλια το αυτοκίνητο που σκοτώθηκε ο 20χρονος φοιτητής (φωτό)

Έτσι έγινε το τραγικό δυστύχημα που έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος και χαροπαλεύει η 20χρονη συνοδηγός


Μια νέα τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Βούλας. Ένας 20χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο δυστύχημα, ενώ η 20χρονη συνοδηγός του παλεύει για τη ζωή της στο Ασκληπιείο.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι κατευθυνόταν στη λεωφόρο Ποσειδώνος, προς την κατεύθυνση της Βουλιαγμένης.

Εκεί, για μέχρι στιγμής άγνωστο λόγο, το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο στο ύψος του πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας. Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου και καρφώθηκε στις ράγες του τραμ, μετατρέποντας το σε μια άμορφη μάζα.

Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο 20χρονους που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους, χρησιμοποιώντας διασωστικά μέσα.

Ο 20χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η 20χρονη συνοδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας από τους δύο νέους δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας κατά την διάρκεια του τροχαίου. Η σορός του ατυχου οδηγού αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η αστυνομία του Α Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής διεξάγει προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *