28/04/2024 5:40 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βίντεο – ντοκουμέντο! Κάμερα “συνέλαβε” επ΄ αυτοφώρω τους διαρρήκτες

Πήδηξαν στο μπαλκόνι, αλλά τους πήρε χαμπάρι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, κι έφυγαν


Για δεύτερη φορά, διαρρήκτες προσπάθησαν να εισβάλουν σε ένα διαμέρισμα στο οποίο κατοικούν ηλικιωμένοι, στην οδό Θησέως στη Βάρκιζα. Όπως αποτυπώνεται και στα βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο Efstratios Kazouris, μέλος της ομάδας “Το Forum των 3Β”, οι δύο δράστες εισέρχονται στον κήπο της πολυκατοικίας.

Ο ένας από αυτούς, πιο εύσωμος, αναλαμβάνει να σηκώσει τον άλλον, που είναι αδύναμος, βοηθώντας τον να αναρριχηθεί στο μπαλκόνι. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο δράστης που αναρριχήθηκε πηδά από το μπαλκόνι και εξαφανίζεται μαζί με τον συνεργό του.

Όπως αναφέρει ο Efstratios Kazouris, πριν από μία εβδομάδα προσπάθησαν να εισέλθουν μέσω της πόρτας, αλλά τπυς πήραν χαμπάρι και απομακρύνθηκαν υπό τις φωνές των κατοίκων.

Σήμερα, αντίθετα, αποφάσισαν να ανέβουν στο μπαλκόνι, προσπαθώντας να ανοίξουν τη μπαλκονόπορτα. Όμως, η κυρία του διαμερίσματος τους αντιλήφθηκε και έκλεισε το παντζούρι, με αποτέλεσμα ο ένας δράστης να τρομοκρατηθεί και να πηδήξει από το μπαλκόνι.

Η κατάσταση δείχνει ότι έχουν στοχοποιήσει το συγκεκριμένο σπίτι για διάρρηξη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Efstratios Kazouris.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *