29/04/2024 12:08 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τροχαίο στη Βούλα! Θρήνος για το παλικάρι – 20 χρονών ο Κωνσταντίνος…

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο νεαρό που σκοτώθηκε επί τόπου


Θρήνος για τον 20χρονο Κωνσταντίνο που έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή οδό, στη Βούλα. Την ίδια στιγμή που η νεαρή κοπέλα που ήταν συνοδηγός του αυτοκινήτου χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Αυγούστου, ο 20χρονος Κωνσταντίνος έχασε ξαφνικά τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με ένα δέντρο στην παραλιακή οδό, στο ύψος του πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του βρέθηκαν σε σοκ με το άσχημο νέο. Περιέγραψαν έναν νέο άνθρωπο γεμάτο ζωντάνια, που αγαπούσε τα ταξίδια, είχε θετική διάθεση, ήταν φιλικός με τους γύρω του και είχε αφοσίωση στις επιχειρηματικές του προσπάθειες, ενώ απόλαμβανε την παρέα των φίλων του.

Η τραγική σύγκρουση στην παραλιακή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, με την συνομίλικη φίλη του στο κάθισμα του συνοδηγού, υπέστη τεράστιες καταστροφές από την έντονη πρόσκρουση και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα

Τα δύο νεαρά άτομα φαίνεται να επέστρεφαν από μια βραδινή έξοδο. Ο νεαρός οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα όταν, για μέχρι στιγμής άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δένδρο.

Ο Κωνσταντίνος βρήκε ακαριαίο θάνατο, και η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν απαραίτητη για να απεγκλωβιστεί το θύμα από τα συντρίμμια, μαζί με τη φίλη του.

Η νεαρή 20χρονη συνοδηγός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρούς τραυματισμούς στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη.

Οι αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν μαρτυρίες και να αξιοποιήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να διερευνήσουν το ενδεχόμενο εμπλοκής άλλου οχήματος.

Εξετάζουν επίσης την ταχύτητα του αυτοκινήτου πριν το ατύχημα και διενεργούν τοξικολογικές εξετάσεις για τυχόν κατανάλωση αλκοόλ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *