18/07/2024 12:36 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παναγιώτης Καλφαντής: “Δεν κατεβαίνω στις εκλογές, αλλά στηρίζω Μπουρνούς”

"Είμαι ευτυχής και ¨πλήρης¨ από το 10ετές αυτοδιοικητικό μου ταξίδι, στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου"


Με το “αποχαιρετιστήριο” κείμενο που ανέβασε ο Παναγιώτης Καλφαντής, θέλησε να ενημερώσεις τους φίλους του αλλά και τους δημότες της Ραφήνας και του Πικερμίου ότι δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Αντιδήμαρχος μετά από 10 χρόνια ενεργούς δράσης, πήρε την απόφασή του, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως στηρίζει τον Δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς και θα είναι δίπλα του όποτε χρειαστεί.

Το “αντίο” του Παναγιώτη Καλφαντή…

“Η πολιτική, ειδικά στο επίπεδο της αυτοδιοίκησης, δεν είναι επάγγελμα. Είναι προσφορά στον μικρόκοσμο της περιοχής που ζεις ώστε να οδηγήσει σε καλύτερη ποιότητα ζωής τους συνδημότες σου.

Μετά από την 10ετη ενασχόληση μου σε θέσεις ευθύνης του Δήμου μας, και λόγω των σημαντικών επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Είμαι ευτυχής και ¨πλήρης¨ από το αυτοδιοικητικό μου ταξίδι, αισθάνομαι ότι με την δουλειά μου εισέφερα μετρήσιμα στον τομέα των έργων και υποδομών (https://www.kalfantis-techniki.com/blog) και εύχομαι ο Δήμος… οι 2 πόλεις μας να συνεχίσουν στον δρόμο της προόδου.

Σε αυτή την διαδρομή γνώρισα και συνεργάστηκα με σημαντικούς ανθρώπους.. υπάλληλους του Δήμου και συναδέλφους Αυτοδιοικητικούς, ανθρώπων που ο βιοπορισμός η το μεράκι προσφοράς μας ένωσε σε μια κοινή διαδρομή να οργανώσουμε τις πόλεις, να δουλέψουμε για την καθημερινότητα, να αναγνωρίσουμε και ιεραρχήσουμε ανάγκες και επιδιώξεις, να ενταχθούμε σε προγράμματα χρηματοδότησης, να αλλάξουμε κατεστημένα κακώς κείμενα πολλών χρονών.

Στις επερχόμενες εκλογές πιστεύω ότι η δημοτική ομάδα του Βαγγέλη Μπουρνού έχει την εμπειρία, την διάθεση και κυρίως την επάρκεια να διαχειριστεί τα δημοτικά θέματα με έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας, στην υλοποίηση των αναγκαίων υποδομών, στην στήριξη της υγειούς επιχειρηματικότητας και στην προστασία του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

Παραμένω ενεργός πολίτης, διατηρώ αμείωτο το ενδιαφέρον μου για τα θέματα του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και είμαι διαθέσιμος να συνδράμω με την επιστημονική μου κατάρτιση στα σοβαρά θέματα των επερχόμενων υποδομών στην περιοχή μας.

Ο τόπος μας έχει όλα τα εχέγγυα να προοδεύσει… αύρα πολιτισμού, φυσικό κάλλος, περίοπτη γεωγραφική θέση, υψηλής στάθμης ανθρώπινο δυναμικό και είναι στο χέρι μας να κάνουμε την κατάλληλη επιλογή των ανθρώπων που θα μας αντιπροσωπεύσουν στα δημοτικά δρώμενα”.

ΣΣ: στην φωτογραφια επι το εργον καταθετωντας τον φακελλο χρηματοδοτησης για τον Παιδικο Σταθμο Πικερμιου στην Περιφερεια Αττικης

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *