16/05/2024 5:13 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα Μάκρη: Πήγε νυχτιάτικα και πέταξε στον δρόμο ένα στρώμα και έπιπλο

Τα πέταξε, ενώ την προηγούμενη είχε καθαρίσει ο Δήμος


Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί όταν ανεύθυνοι πολίτες απορρίπτουν αντικείμενα όπως βλαστικά υπολείμματα, στρώματα και έπιπλα στον δρόμο, χωρίς να ενημερώνουν κανέναν.

Αυτό το περιστατικό συνέβη στη Νέα Μάκρη, συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Ρώτα και Δαμιανού. Ένας κάτοικος της περιοχής αναφέρει ότι ο δήμος Μαραθώνα καθάρισε το σημείο χθες, αλλά την επόμενη ημέρα κάποιος πέυαξε ξανά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός στρώματος και ενός έπιπλου.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του:

Εχθές ήρθαν και καθάρισαν, για άλλη μια φορά, τα μπάζα τα κλαδευτικα κλπ στα σκουπίδια στη Ρώτα και Δαμιανού. Σήμερα πάλι είναι πεταμένο ένα στρώμα και ένα έπιπλο. Ποιος γύφτος είναι αυτός που πήγε νύχτα να τα πετάξει σε καθαρό μέρος? Μια φταίει ο δήμος, μια φταίει η κυβέρνηση μια φταίει ο ανάδρομος Ερμής και τέλος φταίει η τύχη μου η μαύρη. Για τη γυφτιά σας και τον κάλο που έχετε στο εγκέφαλο ποιος φταίει??

Δηλαδή έχουν μάθει όλοι στη περιοχή να έχουν από πίσω έναν υπηρέτη να μαζεύει? Για να μην αναφέρω για τα νερά απ’ τά πλυντήρια που σε συγκεκριμένα σπίτια απ’ έξω έχει στάμπα από το ομο, το λενορ, το αριελ και όποια μάρκα άλλη χρησιμοποιούν και να μην αναφέρω που σχεδόν όλοι έχουν σκύλο και κανένας δεν μαζεύει αυτά που αφήνει πίσω του ο σκύλος στη βόλτα του.

Και σε αυτά ο δήμος φταίει? Δηλαδή εσείς δεν φταίτε ποτέ και πουθενά? Και αν όντως είστε τέλειοι γιατί δεν κατεβαίνετε για δήμαρχοι να τα φτιάξετε όλα???

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *