16/05/2024 4:05 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Πήραν απόφαση στο ΔΣ – Και φέτος το πανηγύρι στη Χρ. Μάντικα!!!

Όπως πέρσι και όχι στη λεωφόρο Φλέμινγκ που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια


Και φέτος το πανηγύρι θα ξανα-γίνει στο πάρκινγκ της Χρ. Μάντικα. Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας, και θα διεξαχθεί όπως και πέρσι απέναντι από την εκκλησία της Παντοβασίλισσας, και όχι στη Λεωφόρο Φλέμινγκ όπως γινόταν κάθε χρόνο και ο κόσμος ευχαριστιόταν να περπατά και να ψωνίζει από τους πάγκους.

Το δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας – Πικερμίου, απεφάνθη χθες στη συνεδρίαση όπου ήταν και ένα θέμα, το οποίο συζητήθηκε και έπρεπε να παρθεί μια απόφαση. Προφανώς και είχε προαποφασισθεί, οπότε ήταν μια τυπική διαδικασία…

Την εισήγηση έκανε ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Σπύρος Πάντζας, ο οποίος ανέφερε πως ο λόγος της μεταφοράς του πανηγυριού στο συγκεκριμένο σημείο, είναι η μη διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Φλέμινγκ (!) τις δύο ημέρες (Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου), που οι πάγκοι θα ήταν τοποθετημένοι στις άκρες του δρόμου!!!

Η τοποθέτηση των πάγκων στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα, διασφαλίζει όπως ανέφερε και την λειτουργία του πανηγυριού αλλά και την αδιάλειπτη κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Φλέμινγκ!!!

Η προσωπική μας άποψη ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *