30/04/2024 4:28 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δήμος Αχαρνών: Μοίρασε σχολικά είδη σε μαθητές ευπαθών και πυρόπληκτων οικογενειών

Μια προσφορά του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, Επιχειρήσεων και Ιδιωτών της πόλης


Την μεγαλύτερη διανομή σχολικών ειδών σε μαθητές Α’ βαθμιας και Β’ βαθμιας εκπαίδευσης που οι οικογένειές τους είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ελένη Σαχσανίδη» καθώς και σε μαθητές πυρόπληκτων οικογενειών πραγματοποίησε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών.

Επ΄ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου συγκεντρώθηκαν 110 σχολικές τσάντες, γραφική ύλη και άλλα σχολικά είδη, τα οποία διανεμήθηκαν σε μαθητές ευάλωτων οικονομικά οικογενειών ώστε να εφοδιαστούν με όλα όσα είναι απαραίτητα για τη σχολική χρονιά.

Όπως κάθε χρόνο τα σχολικά είδη αποτελούν μια προσφορά του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, Επιχειρήσεων και Ιδιωτών της πόλης οι οποίοι συμμετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια στήριξης παιδιών ευάλωτων οικογενειών.

Σε δήλωσή του για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός που ήταν παρών στη διανομή, υπογράμμισε: «Είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας και μέσω των κοινωνικών μας δομών αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες ώστε να στηρίξουμε όσες οικογένειες αντικειμενικά αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας όπως και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γεώργιο Πετάκο για το σημαντικό έργο που προσφέρουν.».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *