29/04/2024 1:38 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο Λαύριο αντί για Ραφήνα τα Andros Queen, Θεολόγος Π., Superferry

Την ώρα που συνεχίζεται η ταλαιπωράι για τους επιβάτες του Fast Ferries Andros


Στο λιμάνι του Λαυρίου αντί του λιμανιού της Ραφήνας αναμένεται να καταπλεύσουν για λόγους ασφαλείας τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία  Αndros Queen, Θεολόγος Π και Superferry,  καθώς στο αγκυροβόλιο του λιμανιού της Ραφήνας παραμένει με 734 επιβάτες το Fast Ferries Andros.

Το τελευταίο στην προσπάθεια του να απεμπλέξει την άγκυρα του με άλλο πλοίο υπέστη μηχανική βλάβη.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα όλοι οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί με μέριμνα των πλοιοκτητριών εταιρειών και από τα κατα τόπους αρμόδια λιμεναρχεία.

Το Fast Ferries Andros που παραμένει στο αγκυροβόλιο του λιμανιού της Ραφήνας έχει δεθεί με ασφάλεια από ρυμουλκό καθώς πνέουν άνεμοι έντασης 7 με 8 μποφόρ ενώ στο σημείο αναμένονται άλλα δύο ρυμουλκά.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα θα επιχειρηθεί προσπάθεια απεμπλοκής της καδένας της άγκυρας από την προπέλα του πλοίου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η ρυμούλκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να πέσουν στο σημείο δύτες προκειμένου να κόψουν την καδένα ενώ στη συνέχεια στο σημείο θα τοποθετηθεί σημαδούρα προκειμένου τα ρυμουλκά να ανελκύσουν τις άγκυρες.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *