15/07/2024 2:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέες προσλήψεις στον Δήμο Κρωπίας

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη


Ο Δήμος Κρωπίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Κρωπίας, που εδρεύει στο Κορωπί της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, και συγκεκριμένα

ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ – 3 άτομα 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥE και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (dimitralioulia@yahoo.com), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από
αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, από 5/9/2023 έως 14/9/2023 στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Κρωπίας, Βασ. Κωνσταντίνου 47, Τ.Κ. 19441, Κορωπί Ν. Αττικής, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, υπ΄ όψιν κας Δήμητρας Λιούλια (τηλ. επικοινωνίας 213 2000755-780).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *