07/05/2024 6:47 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μακελειό στη Λούτσα με τουλάχιστον 6 νεκρούς από πυροβολισμούς

Από την Αστυνομία αναζητείται ένα μαύρο αυτοκίνητο, μέσα από το οποίο φαίνεται πως πυροβόλησαν οι δράστες


Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) καθώς σημειώθηκαν απανωτοί πυροβολισμοί στη Λούτσα, στην οδό Αρίωνος, από τους οποίους υπάρχουν τραυματίες ακόμα και νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεκροί φαίνεται πως ανέρχονται τουλάχιστον σε 6 άτομα, με τους 4 εξ αυτών μέσα σε αμάξι και τους 2 έξω από αυτό και με τις ενδείξεις να παραπέμπουν σε μαφιόζικο χτύπημα και “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”.

Τα θύματα φαίνεται πως είναι αλλοδαποί, πιθανότατα από την Αλβανία, ενώ το αυτοκίνητο των θυμάτων φέρει γερμανικές ή αυστριακές πινακίδες και έχει γαζωθεί στο μπροστινό και στο πλαϊνό μέρος!

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έχουν αποκλείσει την περιοχή και ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο του αιματηρού συμβάντος.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία αναζητείται ένα μαύρο αυτοκίνητο, μέσα από το οποίο φαίνεται πως πυροβόλησαν οι δράστες.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε παρακάτω εικόνα από το σημείο που έγινε το μακελειό:

vradini.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *