04/05/2024 9:13 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μακελειό στη Λούτσα: Γάζωσαν τους έξι με πυροβόλα! Τους οδήγησε εκεί ο Τούρκος;

Στο μικροσκόπιο ο 32χρονος που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» και ο ρόλος του στην υπόθεση


«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αστυνομικοί το διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο που διέμενε ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη αργά το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο 32χρονος πιάστηκε ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη – με εισιτήριο το οποίο είχε εκδοθεί στην Τουρκία – μια ώρα μετά την εκτέλεση των έξι στην Λούτσα.

Πάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερα, 9αρια φυσίγγια καθώς και δύο, πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας.

Οι αστυνομικοί θέλουν να εξακριβώσουν τον ρόλο που είχε ο 32χρονος στο φονικό της Λούτσας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να ήταν αυτός που παρέσυρε τους έξι συμπατριώτες του στην ενέδρα θανάτου.

Αυτό το συμπέρασμα ενισχύεται και από τις μαρτυρίες γειτόνων του 32χρονου στο Παλαιό Φάληρο, από τις οποίες προκύπτει ότι γνώριζε τα θύματα.

Ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Ήβης Αθανασιάδου στο Παλαιό Φάληρο, αναφέρουν πως είχαν δει κάποια από τα θύματα του μακελειού να μπαίνουν στο κτίριο που διέμενε ο 32χρονος Τούρκος.

«Είχαμε δει στην πολυκατοικία τέσσερα με πέντε άτομα και τους τρεις τους αναγνωρίσαμε από τις φωτογραφίες που βγήκαν. Και το αυτοκίνητό τους κυκλοφορούσε στη γειτονιά. Το θυμάμαι από την πινακίδα που είναι χαρακτηριστική. Τελευταία φορά που τους είδα ήταν περίπου πριν από μια εβδομάδα”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος.

Όπως προκύπτει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, οι δολοφόνοι των έξι Τούρκων φέρονται να χρησιμοποίησαν τέσσερα πυροβόλα όπλα, δύο εκ των οποίων είναι τύπου πιστολιού.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει πως τα θύματα είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δρούσε σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά όχι στην Ελλάδα γεγονός που οδηγεί τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στο συμπέρασμα πως στη χώρα μας έβρισκαν καταφύγιο.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν, προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *