21/05/2024 10:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άνδρας κάνει γυμνός μπάνιο σε παραλία στο Μάτι – Τον “μάζεψαν” άνδρες της ΔΙΑΣ

Τον έχουν δει να το κάνει και μάλιστα προκλητικά, κι άλλες φορές στο παρελθόν


Ένας άνδρας κάποιας ηλικίας κάνει μπάνιο σε παραλία στο Μάτι γυμνός. Προφανώς την “είδε” ότι εκεί πηγαίνουν για γυμνισμό. Μόνο που στην συγκεκριμένη παραλία πάει κόσμος, γυναίκες, άνδρες, παιδιά και απαγορεύεται ο γυμνισμός. Απ΄ότι έγινε γνωστό ο “τύπος”, δεν είναι άγνωστος σε πολλούς, όμως κανείς δεν είχε ειδοποιήσει την αστυνομία. Κάτι που έκανε μια κυρία, με αποτέλεσμα, να έρθουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και να τον “μαζέψουν”.

Όπως τονίζει μάλιστα αυτό θα έπρεπε να το έχουν πράξει και όσοι τον έχουν δει να κόβει βόλτες γυμνός στην παραλία. Ή τουλάχιστον αν το ξανακάνει να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Προτρέπει δε, τον κόσμο ότι σε ανάλογες περιπτώσεις να ενημερώνονται όλοι ώστε να έχουν τον νου τους.

Συγκεκριμένα η κα΄τοικος της περιοχής αναφέρει τα εξής…

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα συμβάν. Πρόσφατα στην παραλία που κολυμπώ, μιλώντας με ένα φιλικό ζευγάρι με πληροφόρησαν για έναν άνδρα που συχνάζει εκεί, μιας κάποιας ηλικίας που έκανε γυμνισμό και ο κύριος του έκανε σύσταση πως εδώ δεν είναι παραλία γυμνιστών, δεν επιτρέπεται και τον κάλεσε να μην το επαναλάβει. Καθώς ο κόσμος λόγω φθινοπώρου έχει αραιώσει, οι άνθρωποι θελήσανε να με ενημερώσουν για να μην έχω κάποια δυσάρεστη έκπληξη και να είμαι προσεκτική.

Σήμερα αυτός ο άνθρωπος επανήλθε , έμεινε τελείως γυμνός και μάλλον προκλητικά έκοβε βόλτες όρθιος στο συγκεκριμένο παραλιάκι. Μιά κυρία που είχε αφήσει εκεί τα πράγματα της και κολυμπούσε εκείνη την ώρα, παρατήρησα πως βγήκε και αναχώρησε βιαστικά και μάλλον αναστατωμένη.

Ειδοποιήθηκε η Άμεσος Δράση, η ομάδα ΔΙΑΣ ανταποκρίθηκε και τους ευχαριστώ θερμά , ο άνθρωπος εντοπίστηκε, του ζήτησαν να ντυθεί διότι παρανομεί και γνωρίζω πως τον συνοδέψαν μέχρι το αυτοκίνητο, δεν γνωρίζω αν υπήρξε άλλη συνέχεια ή συνέπεια.

Ο λόγος που σας επικοινωνώ το συμβάν είναι πως αναφέροντας το σε 3-4 άτομα, συνειδητοποίησα πως αρκετοί γνώριζαν γι αυτόν ,τον είχαν δει σε παρελθόντα χρόνο αλλά δεν ασχολήθηκαν περισσότερο. Ίσως γιατί πίστεψαν πως δεν θα υπάρξει συνδρομή της αστυνομίας.

Όμως η αστυνομία έπραξε το καθήκον της στο ακέραιο οπότε πρέπει εμείς να είμαστε προσεκτικοί, να δρούμε, να καταγγέλλουμε και να προστατεύουμε και τους άλλους . Στο Μάτι που είναι τόσο μικρός τόπος είναι εύκολο να εντοπίσουμε κάτι περίεργο και εφόσον είναι παράνομο, να κάνουμε κάτι. Και οι πιό μεγάλοι κυρίως έχουμε και μια ευθύνη στα πιό νέα παιδιά, είναι σίγουρο πιό εύκολο για ένα ωριμότερο άνθρωπο να χειριστεί μια δυσάρεστη κατάσταση από ένα πχ 20χρονο κορίτσι που θα βρεθεί μόνο του.

Θερμά παρακαλώ να είμαστε όλοι σε εγρήγορση για κάθε είδους περίεργο ή παράνομο περιστατικό που μπορεί να αντιληφθούμε και να αντιδρούμε τόσο ενημερώνοντας τους υπολοίπους κατοίκους αλλά απευθυνόμενοι και στις αρχές ή στην αστυνομία».

  • Φωτό αρχείου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *