28/04/2024 6:42 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλάει για το σκάφος της που “βούτηξαν” από τη μαρίνα Βουλιαγμένης

Σε αυτήν ανήκει το φουσκωτό που βρέθηκε σε οικόπεδο στα Άνω Λιόσια


“Ατό το σκάφος, το είχα πάρει με πολύ κόπο, γι αυτό κι όταν κατάλαβα ότι το έκλεψαν έπαθα σοκ” εξομολογήθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ, για την περιπέτεια που είχε με το φουσκωτό της, που κλάπηκε από τη μαρίνα Βουλιαγμένης και βρέθηκε σε οικόπεδο στα Άνω Λιόσια.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στο Happy Day και στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή για την κλοπή που κατήγγειλε την περασμένη Παρασκευή, λέγοντας στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαρωνικού ότι το φουσκωτό σκάφος της έκανε φτερά από τη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας Βουλιαγμένης.

Η Λιμενική Αρχή της περιοχής έδρασε άμεσα και με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν καθώς και με τη χρήση του συστήματος εντοπισμού τοποθεσίας (GPS) που διέθετε το εν λόγω σκάφος κατάφεραν να ανακαλύψουν την τοποθεσία που είχε μεταφερθεί.

Η Αννίτα Ναθαναήλ δήλωσε στην εκπομπή: «Δυστυχώς δε μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, γιατί η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησα, θα τη διηγούμαι στα εγγόνια μου.

Από την άλλη, 15 χρόνια υπηρετούμε την τεχνολογία και η γνώση αυτή απέδωσε σε συνδυασμό με τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές που ανταποκρίθηκαν άμεσα κι έκαναν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους. Είχα πολλές μορφές τεχνολογίας στο σκάφος. Ήταν η πρώτη μου βάρκα, την πήρα με πολύ κόπο, με πολλή αγάπη και όταν ανακάλυψα ότι έλειπε, ήταν ένα μεγάλο σοκ».

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *