29/04/2024 4:56 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πόρτο Ράφτη: Ψάχνουν τη γυναίκα που πέρασε τον δρόμο να καταθέσει ως μάρτυρας

Φως στο σοκαριστικό τροχαίο με τον έναν νεκρό αναζητούν οι Αρχές


Οι Αρχές αναζητούν τη γυναίκα που διασχίζοντας τον δρόμο λίγο έλειψε να παρασυρθεί μαζί με το παιδάκι, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε χθες (19/09), στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και άλλοι τρεις να τραυματισθούν.

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο 37ο χλμ Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο, με αποτέλεσμα ένας 50χρονος άνδρας, να χάσει τη ζωή του, καταγράφει τη σφοδρή σύγκρουση κατά την οποία τραυματίστηκαν ακόμη τρία άτομα τα οποία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Λίγο μετά τις 8 στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη μια γυναίκα κι ένα παιδί διέσχιζαν κάθετα τον δρόμο, χωρίς να βρίσκονται σε φανάρι ή διάβαση, ενώ ερχόταν το όχημα από την αριστερή λωρίδα.

Ο οδηγός είδε τους πεζούς την τελευταία στιγμή και για να τους αποφύγει, το όχημα πέρασε από διαχωριστικό διάζωμα και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο. Δυστυχώς, ο 50χρονος σκοτώθηκε ακαριαία.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *