30/04/2024 6:11 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εκλογές: Τι δίνουν οι στοιχηματικές στον Δήμο Αχαρνών – Το απόλυτο φαβορί και τα αουτσάϊντερ

Τα ποσοστά και οι αποδόσεις


Δύο σημαντικές αλλαγές στην εκλογή των νέων δημοτικών αρχών ισχύουν για την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, νικητής θα είναι όποιος συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 43% (δηλαδή 43% + μια ψήφο).

Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, οι δυο πρώτοι θα οδηγηθούν σε δεύτερο γύρο. Η θητεία τους θα είναι πενταετής και θα διαρκεί από την 1η Ιανουαρίου 2024, έως την 31η Δεκεμβρίου 2028.

Ήδη οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν βγάλει αποδόσεις και δίνουν το… στίγμα για τα φαβορί και τα αουτσάιντερ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η πιο μεγάλη διαδικτυακή στοιχηματική εταιρία Stoiximan, έχει δημοσιεύσει ήδη τις αποδόσεις για μεγάλους Δήμους της χώρας μεταξύ αυτών και ο Δήμος Αχαρνών.

Δήμος Αχαρνών

Για τον Δήμο Αχαρνών, η εταιρεία Stoiximan είναι η μόνη που έχει ανοίξει την πλατφόρμα της και με τις μέχρι στιγμής αποδόσεις της επιβεβαιώνει όσους εκτιμούν ότι ο νυν Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός θα είναι και ο αυριανός Δήμαρχος της πόλης. Ο υπολογισμός απόδοσης στοιχήματος μπορεί να χαρακτηριστεί ένα είδος «τέχνης» αλλά στην περίπτωση του Δήμου Αχαρνών, τα ποσοστά και οι αποδόσεις είναι ξεκάθαρα.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών είναι το απόλυτο φαβορί για επανεκλογή, ενώ ο Χρήστος Ηλιάδης και ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης έρχονται στη δεύτερη θέση, με την ίδια απόδοση. Στην τρίτη θέση έρχεται η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, ενώ ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος «βλέπει» την πέμπτη θέση.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *