18/05/2024 7:14 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στα… χασομέρια η Θύελλα Ραφήνας, 2-2 με ΑΕΡ Αφάντου (βίντεο)

Η χρυσή αλλαγή του Μεσολόγγη ισοφάρισε στο 92΄


Στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε η Θύελλα Ραφήνας να ισοφαρίσει την ΑΕΡ Αφάντου 2-2  και να αποφύγει την εντός έδρας ήττα στο γήπεδο «Π. Σκούφος».

Στο 20ο λεπτό, μάλιστα, «άγγιξαν» το γκολ με το δοκάρι στο σουτ του Λαθούρη, πριν πάρει την πρωτοπορία η γηπεδούχος ομάδας στο 34′ με κεφαλιά του Μαντζώρου από κόρνερ του Γκούμα (1-0). Οι κόκκινοι ισοφάρισαν στο 39′ με κεφαλιά του Κεσίδη (1-1) και παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 55′ εξαιτίας αποβολής του Στοΐνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή με πλασέ του Λαθούρη σε τετ α τετ στο 58′ (1-2)!

Σε ένα χρονικό σημείο που φαινόταν πως τίποτε δεν θα άλλαζε στο ματς, ο Ντολάνι σκόραρε με σουτ στο 92′ (2-2), για να αποδειχθεί η «χρυσή» αλλαγή του Ν. Μεσολόγγη!

Διαιτητές: Πατεράκης, Κουκόπουλος (Αθηνών)-Λυκομήτρος (Αργολίδας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κούμης, Σαμάρκος (63′ Αγγελής), Φύτρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας (63′ Τσούκας), Γούλας (67′ Κοντογιάννης), Μαρτίνος (67′ Κωτσάκης), Ψυχογιός (85′ Ντολάνι), Χίσο, Γκούμας

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τσαβαρής, Φερεντίνος (90′ Χατζηκυριαζής), Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Στόινοβιτς, Ζέλεφ, Κεσίδης, Αποστολίδης (43′ λ.τρ. Γκέτσι), Λαθούρης, Χατζησάββας, Ενσιά (90′ Κιοσέογλου).

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *