28/04/2024 9:45 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Γάμος αλα Ελληνικά 3” & “Μυστήριο στη Βενετία” στο Cine Aελλώ

Δύο υπέροχες ταινίες στον κινηματογράφο της Ραφήνας, στο κλείσιμο της σεζόν


“Γάμος αλα Ελληνικά 3” & “Μυστήριο στη Βενετία”, είναι οι ταινίες που έχει προγραμματίσει για την επόμενη κινηματογραφική εβδομάδα το Cine Αελλώ στη Ραφήνα, από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 01 Οκτωβρίου.

ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3
MY BIG FAT GREEK WEDDING 3
Σκηνοθεσία: Νία Βαρντάλος.
Πρωταγωνιστούν: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Έλενα Καμπούρις, Τζία Καρίντις, Τζόι Φατόουν.
Διάρκεια: 92 λεπτά
Ώρα έναρξης: 19.45 (Μια προβολή)

Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας, Νία Βαρντάλος, και σε παραγωγή των Ρίτα Γουίλσον, Τομ Χανκς και Γκάρι Γκέτζμαν, η παγκόσμια επιτυχία Γάμος αλά ελληνικά, επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές. Απολαύστε τα μέλη της αξιαγάπητης οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο αγάπη, αναποδιές και ανατροπές! Ώπα!

Στην ταινία επιστρέφει το αξιαγάπητο καστ μαζί με νέες προσθήκες με τη Βαρντάλος στον ρόλο της Τούλας, τον Τζον Κόρμπετ στον ρόλο του συζύγου της Ίαν και την Έλενα Καμπούρις στον ρόλο της κόρης τους, Πάρις. Ο Λούις Μάντιλορ υποδύεται τον αδελφό της Τούλας, τον Νικ, η Λέινι Καζάν είναι η Μαρία, η μητέρα του Νικ και της Τούλας. Η Αντρέα Μάρτιν είναι η αδελφή της Μαρίας, η θεία Βούλα, και η Μαρία Βακράτσις είναι η θεία Φρίντα.

Η Τζία Καρίντις και ο Τζόι Φατόουν υποδύονται ξανά τα ξαδέλφια Νίκι και Άντζελο. Το καστ ανανεώνει ο Ιλάιας Κακάβας στον ρόλο του πρώην της Πάρις, του Αριστοτέλη. Η Μελίνα Κοτσέλου είναι η Βικτωρία και η Στέφανι Νουρ είναι η Κάμαρ.

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
A HAUNTING IN VENICE
Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα.
Πρωταγωνιστούν: Κένεθ Μπράνα, Μισέλ Γεό, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Τίνα Φέι.
Διάρκεια: 103 λεπτά
Ώρα έναρξης: 21.20 (Μία προβολή)

Ο θρυλικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στην μεταπολεμική Βενετία. Όλα αλλάζουν, όταν τον επισκέπτεται η Αριάδνη Όλιβερ, μια διάσημη συγγραφέας μυστηρίου και παλιά του φίλη, που ισχυρίζεται ότι έχει κάτι να μοιραστεί μαζί του και του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται για έγκλημα.

Ο Πουαρό παρασύρεται από τον ενθουσιασμό της και συμμετέχει σε μία σεάνς σε ένα παρηκμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι, που ανήκει στη μεγάλη τραγουδίστρια όπερας, Ροβίνα Ντρέικ. Όταν ένας από τους συμμετέχοντες βρεθεί δολοφονημένος, όλοι θεωρούνται ύποπτοι και ο Βέλγος ντετέκτιβ βυθίζεται σε έναν νοσηρό κόσμο με πολλά μυστικά.

Στην τρίτη του και καλύτερη έως τώρα κινηματογραφική διασκευή ενός μυθιστορήματος της Κρίστι, ο Κένεθ Μπράνα καταφέρει να βρει τον πυρήνα της υπόθεσης, που δεν είναι άλλος από το αιώνιο ερώτημα. αν υπάρχει τελικά κάτι μετά από τον θάνατο.

Συνδυάζοντας το whodunnit με το μεταφυσικό στοιχείο και τις ιστορίες φαντασμάτων, που λατρεύει το βρετανικό κοινό, σε αντίθεση με τις προηγούμενες απόπειρες του που είχαν επικεντρωθεί στο crowd pleasing, εδώ πετυχαίνει να δημιουργήσει σκοτεινές ατμόσφαιρες και ένα δεύτερο επίπεδο προβληματισμού, αξιοποιώντας μοναδικά την υπέροχη Βενετία, αν και το βιβλίο διαδραματίζεται στην Αγγλία.

O ίδιος στον ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ αποδίδει τον σκεπτικισμό του ορθολογιστή Πουαρό, που δεν μπορεί να ανεχτεί τίποτα άλλο πέρα από μία λογική εξήγηση, και εκμεταλλεύεται το βιτριολικό χιούμορ, που του έχει προσδώσει η δημιουργός του.

CINE ΑΕΛΛΩ
Ελ. Βενιζέλου 12 – Ραφήνα
Τηλ.: 2294023420

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *